Det har tidligere været fremme, at Harrison Ford var den bedst betalte mandlige skuespiller i Hollywood med en løncheck på 65 mio. dollars i løbet af det forgangne år, og at Angelina Jolie kommer ind på førstepladsen, når det gælder de bedst betalte kvindelige skuespillere med en indkomst på 27 mio. dollars.

Men dem, der virkelig sidder på pengene i Hollywood, er de mænd (og enkelte kvinder), der står bag produktionen på de store film.

Ifølge Forbes er pengemanden over alle Hollywoods pengemænd George Lucas. Alene i 2008 har han tjent ikke mindre end $170 millioner (næsten 900 millioner kr.), ikke mindst pga. “Indiana Jones og krystalkraniets kongerige”, men også via det stadig lukrative merchandisesalg fra “Star Wars”-franchisen.

Lucas efterfølges af instruktøren Steven Spielberg ($150 millioner), produceren Jerry Bruckheimer ($100 millioner) og entertaineren Jerry Seinfeld ($85 millioner).

Læs mere om Lucas i artiklen George Lucas – Manden, man elsker at hade.Vis kommentarer (47)
Gravatar

#41 filmz-Utyske 12 år siden

#39 -

Jo jo, alle kan jo hurtigt blive enige om at Lucas er en dygtig forretningsmand, har sat sit fodspor effektivt på filmens verden og bliver ved med det, da han har en ret god fornemmelse af hvad folk gerne vil have.

Jeg forholder mig dog retten til at komme med en lejlighedsvis sviner i hans retning p.g.a. den nye Star Wars trilogi og ikke mindst Indy 4, hvor Spielberg sikkert har et ligeså stort ansvar.

Men det ændrer ikke på at jeg stadig holder meget af de gamle Star Wars film og det univers der er skabt omkring det.

Det varmede dog mit gamle, bitre hjerte, at se børn rende rundt med t-shirts fra de gamle film og være interesseret i det gamle legetøj, da jeg var til Star Wars messe i slutningen af maj, så heldigvis får børnene ikke kun den nye trilogi at se, men også den gamle.
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#42 filmz-loke76 12 år siden

Siskonian (8) skrev:
loke76 (6) skrev:
Nå da, ifølge mpaa, ifpi og lignende er de jo alle på fallittens rend. Skruppeløse pirater har jo kunstnere verden over gående for vand og brød..

/sigh


Flot generalisering.. der findes de store selskaber, mindre selskaber, de små selskaber og de helt små selskaber... tror du seriøst at de allesammen tjener de ekstremt høje tal?

Hvad rager det i øvrigt dig, hvad jeg tjener? Jeg mener - hvis jeg opfandt SUPERHIT og tjente en milliard på den, hvad rager det så dig, eller de andre nasserøve?


ohh the irony

Nå så du har intet intelligent og tilføje, så du må ty til person angreb. Flot, du beviser virkeligt hvorfor det er ulovligt for søskende at få børn.. Hedder du terracide på andre sites?

Slap af lille ven, du behøver ikke være en kæmpe nar hver dag i dit liv.

gazoo (20) skrev:
Nå da, ifølge mpaa, ifpi og lignende er de jo alle på fallittens rend. Skruppeløse pirater har jo kunstnere verden over gående for vand og brød..

/sigh


loke76, kryb tilbage under din sten tak.

Og nu til nyheden: Manden er et absolut geni. Hans sans for forretning er helt fænomenal.

Lad os ikke glemme hvad denne mand har bragt os, de seneste 35 år: Verdens bedste SAGA, verdens bedste Sci-Fi univers (herunder "Verdens bedste Lego"), Indiana Jones, vores elskede THX ("The Audience is Listening") og sidst men ikke mindst, hans fantastiske specialeffekt firma: "Industrial Light and Magic". Er da klart at manden er så rig som han er. Det er fuld fortjent, enda ganget med 10.


Flot. Kan du kysse mandens røv mere? En spiceboy robot som darth vader, ja genialt. Verdens bedste saga, ja hvis man er 12.


Man skal åbentbart vare sin mund i nærheden af georgs små pre pubertere teenie fans..

Lighten up, it´s a movie forum
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#43 davenport 12 år siden

Jeg havde besøg af en dreng på 7 år, og han havde så set min Tusindårsfalk i hjemmebioen.
Han kom så luskende, og spurgte hvad det var. Så spurgte jeg om han ikke vidste det. Han kiggede ned i jorden, og sagde så "Jo, jeg er nemlig fan af det!"
Så de unge kender det skam godt ;)
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#44 filmz-OutOfSight 12 år siden

Ja han er god til at tjene penge ham Geroge Lucas... Det er så ret grinagtigt at det er den sidste bastion der forsvare hans pinligt udvandede kunstneriske integritet..
Gravatar

#45 sunz 12 år siden

loke76 (42) skrev:

Hedder du terracide på andre sites?


Oh yeah, de gode gamle egoistisk nasserøve fra newz.dk vender tilbage. For eget bedste beder jeg dem lægge synderne på hylden eller forsvinde langt væk fra filmz. Så har vi Terracide der må drive til alternativt sprogbrug for at kunne forklare ungerne i 1. klasse at man skal følge og respektere loven, der udrykkeligt siger at man ikke må piratkopiere. SÅ FAT DET!
Gravatar

#46 filmz-OutOfSight 12 år siden

gazoo (20) skrev:
Lad os ikke glemme hvad denne mand har bragt os, de seneste 35 år: Verdens bedste SAGA, verdens bedste Sci-Fi univers (herunder "Verdens bedste Lego"), Indiana Jones, vores elskede THX ("The Audience is Listening") og sidst men ikke mindst, hans fantastiske specialeffekt firma: "Industrial Light and Magic". Er da klart at manden er så rig som han er. Det er fuld fortjent, enda ganget med 10.Wow.. Ja.. Men du vælger så ikke at nævne de seneste 4 film manden har været involveret i er elendige.. De 2 sidste gode film af de "gamle" var ikke instrueret af ham.. Da han så endelig vendte tilbage til instruktør stolen kørte han hele sagaen i havnen.. Hans personlige James Bond, er er gjort til grin i den nyeste film.. Det eneste prisværdige han har gjort i nyere tid er i det forretningsmæssige, og jeg kunne ikke være mere ligeglad.. Altså, Jerry Bruckheimer laver også helt vildt mange penge.. Donald Trump laver vildt mange penge.. Oprah laver vildt mange penge.. Bill Gates laver vildt mange penge.. Det handler lige så meget om at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt som det handler om talent.. Jeg vil heller ikke være foruden THX og ILM, men hvis ikke han havde gjort det, havde en anden... Se på James Cameron og Peter Jackson, to stadigt respekterede filmskabere.. George Lucas har i nyere tid defineret sine begrænsninger i sådan en grad at det er svært at tage ham seriøst som "filmskaber" ..

Han kan noget, det er helt sikkert.. Men hvis han nærmer sig roret på en film burde han blive skudt.. *BANG!*
Gravatar

#47 BN 12 år siden

OutOfSight (46) skrev:
Wow.. Ja.. Men du vælger så ikke at nævne de seneste 4 film manden har været involveret i er elendige.. De 2 sidste gode film af de "gamle" var ikke instrueret af ham.. Da han så endelig vendte tilbage til instruktør stolen kørte han hele sagaen i havnen.


De tre Star Wars-prequels var så absolut dem, der løftede den samlede saga op til at være en mere helstøbt og langt mere interessant historie/filmserie. ... Ja, nu siger jeg det som om det er et faktum (det er snarere smag og behag), men det er jo også sådan du selv formulerer dig. ;-)

Er dog enig i, at den seneste Indiana Jones-film - i sammenligning med de tre film fra 1980'erne - er elendig. Isoleret betragtet er det en okay eventyrfilm (som ikke fortjener at blive kaldt en Indiana Jones-film).

Hvorfor jeg regner de tre prequels for at være Star Wars-sagaens hjerteblod, kan du læse her:

http://filmens-verden.blogspot.com/2009/05/anmelde...

http://filmens-verden.blogspot.com/2009/05/anmelde...

http://filmens-verden.blogspot.com/2009/05/anmelde...
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

Skriv ny kommentar: