Det har tidligere været fremme, at Harrison Ford var den bedst betalte mandlige skuespiller i Hollywood med en løncheck på 65 mio. dollars i løbet af det forgangne år, og at Angelina Jolie kommer ind på førstepladsen, når det gælder de bedst betalte kvindelige skuespillere med en indkomst på 27 mio. dollars.

Men dem, der virkelig sidder på pengene i Hollywood, er de mænd (og enkelte kvinder), der står bag produktionen på de store film.

Ifølge Forbes er pengemanden over alle Hollywoods pengemænd George Lucas. Alene i 2008 har han tjent ikke mindre end $170 millioner (næsten 900 millioner kr.), ikke mindst pga. “Indiana Jones og krystalkraniets kongerige”, men også via det stadig lukrative merchandisesalg fra “Star Wars”-franchisen.

Lucas efterfølges af instruktøren Steven Spielberg ($150 millioner), produceren Jerry Bruckheimer ($100 millioner) og entertaineren Jerry Seinfeld ($85 millioner).

Læs mere om Lucas i artiklen George Lucas – Manden, man elsker at hade.Vis kommentarer (47)
Gravatar

#1 filmz-Megan Fox 12 år siden

Kommer vil ikke som nogen overraskelse.
Gravatar

#2 frankdrebin 12 år siden

Det er jo så sindsyge beløb at man slet ikke kan fatte det...

Gid man dog var så velsignet at man kunne tjene de penge :D
Gravatar

#3 KVASAR 12 år siden

AVATAR A James Cameron Film - Total $2.782.206.970 Worldwide
Gravatar

#4 Arne4real 12 år siden

Den mand har givet mig nogle af de bedste filmoplevelser på VHS, DVD, i biografen & måske også på beta-max. Jeg forstår ikke, hvorfor den mand er udsat for sådan en hetz. Men før jeg åbner døren til Pandoras hus (det var blevet for trængt i æsken), så må jeg vist hellere stoppe dette indlæg :-)
Gravatar

#5 Isse 12 år siden

Jerry Seinfeld? Huh? Hvad tjener han penge på?
Gravatar

#6 filmz-loke76 12 år siden

Nå da, ifølge mpaa, ifpi og lignende er de jo alle på fallittens rend. Skruppeløse pirater har jo kunstnere verden over gående for vand og brød..

/sigh
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#7 ducktorwho 12 år siden

Isse (5) skrev:
Jerry Seinfeld? Huh? Hvad tjener han penge på?


Procenter fra hans sitcom - den sendes stadig over hele verdenen.
Gravatar

#8 ducktorwho 12 år siden

loke76 (6) skrev:
Nå da, ifølge mpaa, ifpi og lignende er de jo alle på fallittens rend. Skruppeløse pirater har jo kunstnere verden over gående for vand og brød..

/sigh


Flot generalisering.. der findes de store selskaber, mindre selskaber, de små selskaber og de helt små selskaber... tror du seriøst at de allesammen tjener de ekstremt høje tal?

Hvad rager det i øvrigt dig, hvad jeg tjener? Jeg mener - hvis jeg opfandt SUPERHIT og tjente en milliard på den, hvad rager det så dig, eller de andre nasserøve?
Gravatar

#9 ducktorwho 12 år siden

Arne4Real (4) skrev:
Den mand har givet mig nogle af de bedste filmoplevelser på VHS, DVD, i biografen & måske også på beta-max. Jeg forstår ikke, hvorfor den mand er udsat for sådan en hetz. Men før jeg åbner døren til Pandoras hus (det var blevet for trængt i æsken), så må jeg vist hellere stoppe dette indlæg :-)Jalousi.. idéen om at Lucas 'skylder' hans publikum et eller andet... idioti... "jadedness", jeg ved ikke hvad dette hedder på dansk...
Gravatar

#10 Clint 12 år siden

Der er vist en der ikke kan tåle varmen =)

Skriv ny kommentar: