Penge er et sprog, de fleste kan forstå. Også Nathan Deal, der er guvernør i den amerikanske stat Georgia. Således vil Deal nedlægge veto imod en vedtaget lov, som skal gøre det vanskeligere for homoseksuelle i Georgia at blive gift. Og det er Marvels fortjeneste.

Se også: Marvel Studios truer Georgia med at smutte: Drop anti-homo-lov

Således havde Marvel Studios truet med, at hvis Nathan Deal lod lovforslaget blive endeligt vedtaget, så ville Marvel fjerne deres fremtidige produktioner fra Pinewood Studios i Georgia, hvor Marvel Studios har optaget “Captain America: Civil War” og også planlægger at optage “Guardians of the Galaxy Vol. 2” der.

Det er The Wrap, der nu skriver, at Deal bøjer sig for presset fra Marvel Studios, der også har fået støtte fra The Weinstein Company og Netflix i sagen.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (28)
Gravatar

#1 Clint 2 år siden

Sidste gang jeg betaler for at se en Marvel eller Disney film.
Gravatar

#2 Nagash 2 år siden

#1 - Fordi du er bange for at blive bøsse af det?
Gravatar

#3 Aiz 2 år siden

Marvelous!
Gravatar

#4 Lard Hanson 2 år siden

Så er Biblen og Guds ord alligevel ikke mere værd end penge :)
Gravatar

#5 MartinEH 2 år siden

#4 lige min tanke :-)
Gravatar

#6 Kisbye 2 år siden

Det er det også dumt. Specielt af et land der ævler så meget om frihed.
Imagine an elephant with the flu. One sneeze and it breaks it's bloody neck - Fukkatsu no hi AKA Virus (1980)
Gravatar

#7 Geekalot 2 år siden

#6 Det så også et land der har svært ved at skifte gamle vaner :)
Gravatar

#8 Anders E 2 år siden

Selvom det selvfølgelig er godt for Georgia at få løsrevet sig fra år nul...
Så synes jeg ikke at Marvel eller Disney har noget grundlag for at udøve økonomisk terrorisme (i form af trusler om at boykotte staten) for, at opnå politisk indflydelse i hvordan staten håndterer sine love.
Gravatar

#9 Sklertic 2 år siden

Terrorisme? Tag dig lige sammen.

Lobbyisme er så inkarneret i amerikansk politik, at det her er ganske normalt, det har bare ikke været fordækt denne gang. Og det er da helt i orden, at et firma vælger at føre forretning andetsteds på grund af politiske årsager.
Gravatar

#10 Anders E 2 år siden

Lobbyisme? Jeg ville nok kalde det en trussel. For det første synes jeg ikke, at Marvel skal have lov til at afpresse en stat. De er et filmselskab og de misbruger der indflydelse på statens økonomi for, at vinde gevinst gennem god omtale. Og hvis de ville gøre det på en ordentlig måde, skulle de bare boykotte Georgia istedet for, at holde økonomisk gevinst/tab over staten. For det andet er det terrorisme når folk truer andre folk for at opnå et mål (i dette tilfælde et politisk mål).

Skriv ny kommentar: