Disney og Marvel Studios bruger mange af deres penge på at indspille film i Pinewood Studios i staten Georgia. Men det er måske snart et overstået kapitel, hvis ikke den amerikanske stat dropper et lovforslag, der skal gøre det vanskeligere for homoseksuelle at blive gift.

Se også: J.J. Abrams lover en homoseksuel karakter i “Star Wars”

Lovforslaget er allerede vedtaget, men Georgias guvernør, Nathan Deal, har endnu ikke underskrevet loven. Gør han det, så vil Disney og Marvel finde et andet sted at producere deres film, meddeler de nu ifølge Variety.

”Disney og Marvel er inkluderende virksomheder, og selv om vi har haft fremragende oplevelser med at optage i Georgia, så vil vi lave vores forretninger et andet, hvis en lovgivning, der tillader diskrimination, bliver underskrevet til lov,” udtaler en talsperson fra Disney.

Disney har igennem den senere tid markeret sig markant i mangfoldighedsdebatten, hvor de aktivt har fortalt om, hvordan de særligt vedrørende “Star Wars”-filmene ønsker større mangfoldighed i form af køn, minoriteter og seksualitet.

Marvel Studios har optaget “Captain America: Civil War” i Pinewood Studios og planlægger også at optage “Guardians of the Galaxy Vol. 2” der.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 Geekalot 7 år siden

Er vi nok et sted henne, hvor jeg mener at sådan sted som et studie som Marvel og Disney slet ikke skal blande sig. Det her er politik, og har ikke en skid med Hollywood at gøre, men idag er vi jo et sted henne hvor alt har en mening om alt.
Gravatar

#2 sacraments 7 år siden

I dag er vi et sted hvor alt er Politik... de må gøre hvad de vil...
Gravatar

#3 arnem 7 år siden

Optur.
Gravatar

#4 smolinsk 7 år siden

Fedt:)
Gravatar

#5 Siasson 7 år siden

Lovgivningen giver jo staten tilladelse til at lovligt diskriminere mod Disneys ansatte? Jeg synes det er helt fint, håber andre følger trop.
Gravatar

#6 smolinsk 7 år siden

sacraments (2) skrev:
I dag er vi et sted hvor alt er Politik... de må gøre hvad de vil...


nej og bare nej, det her rækker lige lidt udover politik vil jeg nok sige, sgu da ikke politik mere når der diskrimineres på den måde.
Gravatar

#7 Kaversmed 7 år siden

#1 Hvad er det dog for noget sludder! Det handler om at sige fra overfor urimelighed og diskrimination - så kan det da være fuldkommen ligemeget om man er ene mand eller en milliardvirksomhed.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#8 Clint 7 år siden

Som det står på Variety, så er det igen bare nogle individer der skal råbe op om, at alle skal have rettigheder til alting, selvom det går ud over andre i den politiske korrektheds navn.

"Georgia legislators passed the bill last week. It protects religious officials from having to perform same-sex marriage ceremonies, and would allow faith-based organizations to deny services or employment to those who violate their “sincerely held religious belief.”"

Hvis man er homoseksuel, er det ikke ens ret at blive gift i en kirke!
Gravatar

#9 kblood 7 år siden

Vent, er det bare om de kan blive gift i en kirke? Jeg troede det var standard i USA at hvis homoseksuelle skal giftes skal de enten finde en kirke som er med på at ville gifte homoseksuelle eller finde et rådhus?

Hvis det eneste staten gør er at de ikke vil tvinge kirker til at gifte homoseksuelle så er det da kun fair synes jeg. Er det ikke noget med at man har religions frihed i USA?
Gravatar

#10 Geekalot 7 år siden

#9 lige præsis, så vidt jeg ved er det samme her hjemme. Hvor det er op til præsten om de vil gifte dem eller ikke.

Skriv ny kommentar: