Så er der gode nyheder til fans af “Ghost in the Shell”. Production I.G. oplyser at fortsættelsen til den populære anime-cyberpunk-klassiker fra 1995 udkommer i japanske biografer i foråret næste år. Filmens titel er “INNOCENCE Ghost in the Shell”, og Mamuro Oshii er endnu en gang instruktør.

Der er endnu ikke blevet opgivet et navn på det filmselskab, der vil blive involveret i distributionen af “INNOCENCE” i den vestlige verden.

Production I.G., der også står bag film som “JIN-ROH” og “Blood: The Last Vampire”, er desuden igang med at lægge den sidste hånd på en “Ghost in the Shell”-tv-serie, der har undertitlen “Stand Alone Complex”.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 Cherrn 21 år siden

Glæder mig. Jeg håber dog den har mere forbindelse til den første film end "Stand Alone Complex", siden den series er så forbandet kedelig. Det er lidt synd, for det er også en rigtig flot serie.
Jeg synes dog ikke filmen var kedelig. (Hvorfor jeg så synes serien er kedelig må guderne vide)
Gravatar

#2 filmz-harkonnen 21 år siden

Kan man allerede få Stand Alone Complex på DVD ?
Gravatar

#3 filmz-omega2005 21 år siden

Man ka faktisk godt få de første 3 DVD'er, dog er det "RAW" ...altså rent japansk, så der er ingen subs på den ellers meget gode serie ! (lidt kedelig måske)Men den er dælme godt lavet, men der er jo også blevet brugt 8 mio. dollars på at lave den, det skulle være den dyrest producerede anime serie nogensinde :D

Men det bliver sku fedt at de laver en 2'er, dog håber jeg på de holder stilen fra filmen, da den er meget mere unik end serien ... som mere eller mindre ligner traditionel anime ... som da også er godt :)

*Synes dog der mangler anime på det danske marked og specielt i TV. Har dog kontaktet DR og TV2 angående visning af dette ... men fik svaret tilbage at de ikke kunne finde et ordentlig grundlag for at vise anime (ungdoms anime) på dansk TV :/
Gravatar

#4 filmz-nemesis 21 år siden

Der var endnu en god nyhed, jeg syntes nemlig at filmen var suveræn. Den var så godt tegnet, IMO syntes jeg at hollywood har noget at lære fra asien ang. tegning, på den anden side hvis de bliver ved med at lave så gode animations film (ice age, monsters inc.) så fint med mig, jeg vil også mene at tegenede film fra hollywood er måske ved at være en dødende race, salgstallende viser sit tydelige sprog.
Gravatar

#5 Ikari 21 år siden

Indtil videre ser det ud til, at "INNOCENCE" bliver holdt i samme tegnestil som 1'eren. Oshii har dog udtalt til Newtype, at han vil bruge nye teknikker, der er anderledes fra den første film.

#3
De viste da Akira for nogle år tilbage på DR2, da de havde japansk tema-aften. Måske gider de at genudsende den engang -det kunne være en (svag) begyndelse :-)
Gravatar

#6 filmz-nemesis 21 år siden

#3 Glemte at skrive i tidligere indlæg.
På DR1 klokken 9.30 hver dag (I sommerferien) kommer der Dragon Ball Z, hvis det var noget.
De sendte for et stykke tid siden Blue submarine, også på DR1.
Gravatar

#7 Ikari 21 år siden

#6

Og ej at forglemme Miyazakis klassiker "Tonari no Totoro" ("Min Nabo Totoro"), som er blevet genudsendt flere gange på DR1
:-)
Gravatar

#8 filmz-omega2005 21 år siden

Tonari no Totoro er sku lidt for fed, hans nye, Spirited Away (Sen to Chihiro no Kamikakushi) er sku også helt vildt fasinerende !!!

Selvfølgelig bliver der vist en masse anime på dansk TV, Pokemon, Dragon Ball Z osv. men det er meget børne relateret ! Så en gang imellem får DR et flip og skal vise en eller anden Anime Film ... som da er skide godt, men det er film og ikke serier. Dette er selvfølgelig fordi film er bedre fangende end en serie på 26 afsnit ... :D
Men anime er jo ved at blive mere og mere populært ... så der går nok ikke så lang tid før TV synes det er en målgruppe værd :)
Gravatar

#9 filmz-san 20 år siden

Er der nogen der ved om man kan bestille "Jin Roh", "Memories", "Roujin" Z i Danmark?
san
Gravatar

#10 filmz-san 20 år siden

Man burde forklare et medie, at interessen for Anime er stigende,og at det er en hobby som er svær at dyrke ordentligt, fordi det ofte er umuligt at finde de store titler. Jeg kan f.eks ikke finde noget som helst fra Koji Morimoto, kun "Beyond" fra Animatrix. Det er dog blevet lidt bedre, og øjene er blevet åbnet nogen steder; Spirited Away har jo premiere, men jeg synes der er mange andre film der er blevet overset.
san

Skriv ny kommentar: