Ghostbusters 3 fans Jason Reitman / Filmz.dk

“Ghostbusters 3”-instruktør: Vi vil give filmen tilbage til fans


Jason Reitman vil glæde fans af “Ghostbusters” med sequel – det har gjort nogle fans vrede.

Han skal instruere en direkte fortsættelse til farmand Ivan Reitmans to “Ghostbusters”-film fra 1980’erne.

Og det vil Jason Reitman gøre med fokus på at gøre fanbasen glade med slet skjult henvisning til kvinde-udgaven af “Ghostbusters” fra 2016, som fik mange fans op i det røde felt:

”Vi forsøger på alle måder at gå tilbage til den originale teknik og give filmen tilbage til fans,” siger Reitman til Monday Morning Podcast.

Dermed antyder Reitman også, at Paul Feig og kvinde-holdet havde taget “Ghostbusters”-universet væk fra fanbasen, hvilket har gjort en anden gruppe fans vrede.

De mener, at shitstormen imod det kvindelige reboot var anført af vrede idioter.

Paul Feig har tidligere kaldt reboot-kritikken for kvindefjendsk – læs om det her.

“Ghostbusters 3” får premiere d. 10. juli i 2020.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Geekalot 2 år siden

Så starter shit showet med vi er nogle idioter der ser ned på kvinder for vi ikke lige kunne lide den sidste film, for den var piv ringe og tilfældigvis lige have en dårlig instruktør og dårlige skuespillere.....
Indse det dog, jeres film var den ringeste der var det år/årti....
Gravatar

#2 The one is back 2 år siden

Ghostbusters 3 kan ikke til være noget uden the Real Ghostbuster og det var Harold Ramis og Rick Moranis det var dem som gjord at Ghostbuster var sjov
Gravatar

#3 The one is back 2 år siden

see her 0.42
Gravatar

#4 The one is back 2 år siden

Napoleon Dynamite kunne være sjov at have med i GB 3
Gravatar

#5 Bachone 2 år siden

Jeg synes den kvindelige ghostbusters film var ok underholdende, men jeg fatter dog ikke alt det drama, for den kvindelige ghostbusters film lod jo som om at ghostbusters 1 og 2 aldrig var sket og er jo derfor et decideret reboot.

så jeg kan da slet ikke se at den her ghostbusters ikke må følge den originale, istedet for at skal tage stilling til et reboot?

simpelthen latterligt i min verden, selvfølgelig må man da lave en opfølgning til sin fars film, og med originalt cast er det jo bare ekstra fedt.

Så hvis de laver en Oceans 14 med clooney, pitt osv. så er det også forkert ?
i dont get it!
Gravatar

#6 Gridlock 2 år siden

#5 Det er fordi du er alt for rationel og tænker alt for logisk.
Hvis du skal fatte det skal du sænke din IQ med flere points og samtidig være feminazi og på den regressive venstrefløj.
Så vil du kunne forstå det.
I deres øjne er kvinder undertrykte og der hersker et patriarkat i verdenen, så alt hvad der ikke følger den linje der hedder wamen strong men bad, er kvindeundertrykkende og hadefuldt.
Gravatar

#7 Bachone 2 år siden

#6 godt at høre det ik bare er mig der synes det er overdrevet :)
Gravatar

#8 aeries 2 år siden

Ja ingen kan klare at se en film med stærke kvinder som sætter mænd i bås. Puha. Bare tænk på kvinder som Sigourney Weaver's Ripley, Carrie Fisher's Leia, Lucy Lawless' Xena, Angelina Jolie's Lara Croft og mange andre. Alle dem frygtede vi og undgik at se dem på film ... <facepalm>.

Måske den nye remake af Ghostbusters ikke floppede fordi vi frygtede de stærke kvinder men fordi filmen bare var plat og dårlig? Kunne det måske tænkes? Nej da. Men en besætning på 4 kvinder må det jo være kvindehad. *SUK*

Selvom jeg egentlig godt selv kunne lide den nye remake af Ghostbusters (med måde - den kan SLET ikke måle sig med de originale), så ser jeg da frem til den kommende film, specielt når den nu laves til fans.

Det går mig dog samtidig også lidt nervøs - vi har flere gange set en nyere film som var lavet af fans til fans men som floppede. Men jeg forholder mig positiv og ser med stor glæde frem til at høre mere om projektet.
"Target that explosion and fire!", Hikaru Sulu, Star Trek VI: The Undiscovered Country
Gravatar

#9 Star Trek fever 2 år siden

Det er sp latterligt. Ghostbusters, med kvinderne, kunne snildt have fungeret. Der skulle bare have været minimalt talent i rollerne, samt en god historie. Men vi fik noget der mest af alt mindede om egns teater
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#10 Johnny42 2 år siden

Man skal ikke altid lytte til fans'ene. Men fuldstændig ignorere dem, det går sjældent godt. Forhåbentlig bliver den næste Ghostbusters film god.

Skriv ny kommentar: