En ny krydsord er den perfekte undskyldning for at gense “Scream”-franchisen inden det sjette kapitel får premiere til marts.

Det er ikke kun gåden om, hvem der gemmer sig bag masken, vi kan få lov til at løse i forbindelse med “Scream VI”. Franchisens Twitter-konto har nemlig delt en krydsord med fans, som kan løses ved at tage et kig på de fem hidtidige film i franchisen. Med et blink i øjet har man også tagget New York Times Games i opslaget.

New York Times står for en af USA’s mest populære krydsord, og det er netop også i New York City, 6’eren foregår. Her har de to søstre Sam (Melissa Barrera) og Tara (Jenna Ortega) og tvillingerne Mindy (Jasmin Savoy Brown) og Chad (Mason Gooding) startet et nyt liv langt væk fra Woodsboro og de Ghostface-relaterede minder, der hjemsøger dem. Masken er dog ikke færdig med at hjemsøge dem, og en ny Ghostface Killer står inden længe bag en række mord i storbyen.

Du kan se den første trailer til “Scream VI” lige her.

Krydsordsgåden er ikke det første eksempel på smart markedsføring i forbindelse med den kommende slasher. I december fik vi en juleplakat fyldt med easter eggs, og i begyndelsen af januar offentliggjorde man en opfindsom plakat inspireret af NYC’s metrosystem.

“Scream VI” får premiere den 30. marts.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: