Efter at “The X-Files: I Want to Believe” ikke blev så stor en succes som ellers ventet, er snakken om en tredje film mere eller mindre løbet ud i vandet.

Det til trods så har Gillian Anderson nu udtalt, at hun mere end gerne så en tredje film blive lavet.

”De talte om måske at lave den i 2012. Jeg tror, at der var snak omkring det. jeg ved ikke, om det kommer til at ske eller ej, men der er ingen grund til ikke at gøre det. Det var sjovt, det var hårdt arbejde,” udtaler Anderson.

Det kan dog være, at Anderson får sin vilje, da der har været lidt snak i krogene om enten at gå fremad med en tredje film i serien eller simpelthen reboote hele franchisen. Intet er dog endnu sikkert, og der kommer næppe en ny film inden for de næste par år.Vis kommentarer (45)
Gravatar

#1 OtteBitUlven 13 år siden

Hårdt arbejde?? OMG... Ja i har det SÅ hårdt i Hollywood... Jesus Christ...
Gravatar

#2 Morpheus 13 år siden

Kunne være fedt med en mere, der forhåbentlig bliver lidt bedre end "X-files: I Want To Believe". Det var en fed film, bare ikke en fed X-files film. Men som spændingsfilm synes jeg den holdt.

# 1.

Jeg tror slet ikke du ved hvor hårdt det er. De starter tidligt om morgenen og slutter sent aften. Så, ja, tror helt sikkert det er hårdt.
Gravatar

#3 elwood 13 år siden

Row row, row your boat, gently down the stream... lalala lalala life is come on Mulder Sing along with me row row...
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#4 OtteBitUlven 13 år siden

#2:

Hun skal prøve at arbejde på en havn eller et landbrug, så skal hun se hvad betegnelsen "hårdt arbejde" betyder! Forkælede hollywoodensere!!
Gravatar

#5 nielsen84 13 år siden

Stop den film eller for den sags skyld en helt ny serie af film.. Den nyeste film var da det arveste lort! Ikke ret meget X-Files over den!!!
Det er bare min mening! (:
Gravatar

#6 Dumpduck 13 år siden

Mmmm, snæversynethed er en grim ting.
Gravatar

#7 dolphinfriendly 13 år siden

#4 Fordi rigtige mænd er landmænd eller fiskere?

Gravatar

#8 NightHawk 13 år siden

# 4 -

Jeg tør godt at væde en 500 kr seddel på, at Gillian Anderson, selv med den ene arm bundet på ryggen, sagtens kan pløje en mark hurtigere end du kan.
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."
Gravatar

#9 Bohemian 13 år siden

Jeg er klar på endnu en film, men den må gerne være bedre end den sidste.
Free in serenity.
Gravatar

#10 amadoR 13 år siden

Syntes X-files serierne var fantastiske. Filmatiseringerne syntes jeg dog ikke faldt i min smag, fordi stilen med X-files er at fortælle en slags "utrolig unormal" historie, også ender man for det meste med flere spørgsmål end svar. Og det fungerer ikke særlig godt med film syntes jeg. Man leder altid efter en konklusion i film og det giver X-files stilen ikke altid. Det er lidt ligesom hvis Neo aldrig blev The One.

Kort sagt. Jeg gider ikke se nogle reboot eller remakes. Det er en perfekt lille diamant og lad det endelige blive sådan.

Skriv ny kommentar: