Chris Carter siger, at han har talt med ‘Black Panther’ instruktøren om den kommende genoplivning af serien.

 

‘X-Files’ skaberen Chris Carter har talt med Ryan Coogler om Black Panther instruktørens kommende genindspilning af serien.

Carter siger, at den nye serie har hans velsignelse. I et nyt interview med The Wrap rapporterer Carter, at Disney (som ejer serien efter deres opkøb af 20th Century Fox) og Coogler henvendte sig til ham angående den nye serie, og siger “Jeg er æret over, at de kom til mig og spurgte, ikke om min tilladelse, men min velsignelse.” Indtil videre ved vi ikke meget om Cooglers vision for serien, selvom de indledende rapporter om projektet bemærkede, at den vil have en mere mangfoldig rollebesætning end sin forgænger.

 

Vi ved, at Carter ikke vil være involveret i serien, som han var med dens to-sæsons genoplivning på Fox fra 2016-2018, men han er interesseret i at se, hvad Coogler kommer op med. “Jeg er nysgerrig. Det er ikke det nemmeste show at skrive på grund af emnet. Det er ikke som Law & Order, hvor du har forbrydelsen i ugen. Du skal forestille dig ‘hvad hvis’ og det ‘hvad hvis’ er ofte svært at tackle.” Carter er også skaberen af tv-serierne ‘Millennium’ og ‘Harsh Realm’, samt X-Files spinoffen ‘The Lone Gunmen’. Han har i øjeblikket en udstilling af sit kunstværk kørende i Los Angeles.

The X-Files, havde premiere på Fox i 1993.

Serien handler om to FBI-agenter, der er sat til at efterforske mærkelige og paranormale sager – de såkaldte ‘x-filer’. Fox Mulder (David Duchovny) er en troende i det overnaturlige og stræber efter at løse forsvinden af sin søster, som han tror blev bortført af aliens. Hans partner er Dana Scully (Gillian Anderson), en læge og skeptiker, der sætter en dæmper på Mulders luftige idéer. Serien var en blanding af såkaldte “mytologi” episoder, der udforskede den større alien konspiration inden for den amerikanske regering, og “monster i ugen” episoder, hvor Mulder og Scully undersøgte mærkelige fænomener uden for showets overordnede plottelinjer.

 

Serien blev en stor succes for Fox, takket være dets dristige tilgang til science fiction og horror samt den elektriske kemi mellem de to stjerner, hvilket førte til års “vil-de-eller-vil-de-ikke” historier. Over tid begyndte Duchovny at glide væk fra showet for at blive erstattet af Robert Patrick, og dets konspirationer blev stadig mere indviklede; det blev aflyst i 2002 efter sin niende sæson. Det vendte tilbage, sammen med Duchovny og Anderson, for to forkortede tiende og ellevte sæsoner, i 2016 og 2017; anmeldelserne var ujævne, og showet vendte tilbage til FBI’s kælder.

 

The X-Files var i sin storhedstid succesfuld nok til at skabe en film, der fortsatte dens plotlinjer; ‘The X-Files: Fight the Future’ var en succes hos kritikere og publikum i sommeren 1998.

 

I 2008 kom efterfølgeren ‘The X-Files: I Want to Believe’, udgivet seks år efter showets aflysning, var mindre succesfuld.

 

Ryan Cooglers X-Files genoplivning har endnu ikke sat en premieredato.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Star Trek fever 1 måned siden

Nej tak. Når der satses så voldsomt på "mangfoldighed" skrues der ned for historie skrivningen. Den får maks 2 sæsoner
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"

Skriv ny kommentar: