Med knap halvandet år til premieren på Ridley Scotts næste storfilm kan man spændt vente med mange ambitioner.

Paramounts kommende efterfølger til “Gladiator” ser ud til at have fundet sit cast. Seneste tilføjelser er May Calamawy (“Rami”), Lior Raz (“Fauda”), Derek Jacobi (“The Sandman”), Peter Mensah (“Spartacus: Blood and Sand”) og Matt Lucas (“Alice i Eventyrland”). Den eneste, som har en relation til “Gladiator”-franchisen, er Jacobi, som genoptager sin rolle som Gracchus fra den første film.

De fem skuespillere bliver tilføjet listen, som allerede inkluderer Paul Mescal (“Normal People”), Connie Nielsen (“Drømmeren – Karen Blixen Bliver Til”), Denzel Washington (“Training Day”), Pedro Pascal (“The Last of Us”) og Joseph Quinn (“Stranger Things”).

Muligvis sker der en lille ændring i castet. Tidligere har vi skrevet, at Barry Keoghan er en del af rollelisten. Desværre må Keoghan trække sig på grund af overlap i produktionsplaner. Som alternativ er Fred Herbinger (“The White Lotus”) i tale til rollen som Kejser Geta.

Ridley Scott (“Gladiator”) er fortsat instruktør, og David Scarpa (“All The Money in The World”) skriver manuskriptet. Premieredatoen i danske biografer er den 22. november 2024.

“Gladiator” er ikke den seneste franchise, som bliver genoplivet. “Beetlejuice” vender også tilbage til skærmen.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: