Tim Burton har længe haft lyst til at genoplive fortællingen om den fornærmende, skrækkelige ‘bio-eksorcist’ spillet af Michael Keaton. Nu er der endelig kommet en idé på bordet, og en premieredato.

Når instruktør Tim Burton laver et nyt projekt, er det både med en vis spænding og ærefrygt for hans talent som filmmager og hans makabre fantasi. 35 år senere er det endelig meldt officielt ud, at en efterfølger til “Beetlejuice” er en realitet. Warner Bros. har netop meldt ud, at den amerikanske premieredato er den 6. september 2024. Den danske premieredato er endnu ikke annonceret.

Der kommer både til at være kendte og nye ansigter i castet. Michael Keaton og Winona Ryder vender tilbage i deres roller som henholdsvis Beetlejuice og Lydia Deetz. Herudover er Justin Theroux (“The Leftovers”) den seneste tilføjelse af nye skuespillere, som foruden gælder Jenny Ortega (“Wednesday”).

Produktionen af settet går allerede i gang på onsdag i England. Tommy Harper (“Star Trek Into Darkness”), debutanten Plan B , Marc Toberoff (“Prey”) og David Geffen (“Beetlejuice”-serien) kommer til at producere filmen, mens Alfred Gough (“Smallville”) og Miles Millar (“Into the Badlands”) omskriver manuskriptet.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: