Det tog 23 år, før vi fik en premieredato på efterfølgeren til Russell Crowe-braget “Gladiator”. Nu strømmer det ind med nye talenter og velkendte ansigter til at arbejde på efterfølgeren.

Deadline har fået informationer de seneste skuespillere, som er blevet castet til “Gladiator 2”. Foruden Paul Mescal som hovedrollen Lucius og de Oscar-nominerede Barry Keoghan og Denzel Washington, finder vi “Stranger Things”-skuespiller Joseph Quinn og den tilbagevendende Connie Nielsen.

At Nielsen vender tilbage til “Gladiator”-universet er et mål, som instruktøren Ridley Scott havde for øje. Siden de fleste karakterer endte på dødens rand i den første film, var det vigtigt for Scott, at der var et genkendeligt ansigt til at binde fortællingerne sammen. Og Nielsen er ikke en uvæsentlig skuespiller at caste. Hun spillede Crowes flirt i den første film og er mor til efterfølgerens hovedperson. Hun kommer sandsynligvis til at være en væsentlig karakter ved siden af sin aspirerende søn. Siden har hun spillet med i både “Wonder Woman”-filmene og actionfilmen “Nobody”.

Skuespiller Quinn har nogle år på CV foran skærmen, men han har allerede landet roller i flere store TV-produktioner. Senest stjal han showet som Eddie Munson i den seneste sæson af “Stranger Things”. Herudover har han også arbejdet på HBO-serien “Cathrine the Great”, “Game of Thrones” og miniserien baseret på “Les Misérables”.

Jospeh Quinn kommer til at spille med i “A Quiet Place”-spinoff. Læs mere om det her.

“Gladiator 2” får premiere den 22. november 2024. Ridley Scott er instruktør, og manuskriptet er skrevet af David Scarpa.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: