Den ventede gladiatorserie “Spartacus: Blood and Sand”, som lover grafisk vold, nøgenhed og sex en masse, er allerede blevet fornyet med en opfølgende sæson til trods for, at serien endnu ikke har fået premiere.

Det første afsnit af den indtil videre 13 episoder lange serie, der er produceret af Sam Raimi, rammer amerikanske tv-skærme 22. januar. Den anden sæson, som vil være klar i 2011, har fået titlen “Spartacus: Vengeance”.

Den bloddryppende serie, som bærer visse visuelle ligheder med “Gladiator”, “300” og “Sin City”, har Andy Whitfield i titelrollen som krigeren Spartacus, som bliver forrådt af sit land og dømt til slaveri, men genfødt som kriger, da han kæmper sig frem for at blive Roms mest berømte gladiator. Lucy Lawless (“Xena: Warrior Princess”) spiller den intrigante Lucretia, mens John Hannah (“Mumien”) er hendes magthungrende mand, Batiatus.

Serien vil skubbe grænserne for vold, sex og nøgenhed på tv, kunne produceren Steven S. DeKnight (“Buffy”) tidligere fortælle. Showet vil også byde på full-frontal-nøgenhed af begge køn, inklusive en topløs Lucy Lawless.

Se også: Trailer til Sam Raimis gladiatorserie “Spartacus”.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 gi-jones 14 år siden

Serien vil skubbe grænserne for vold, sex og nøgenhed på tv, kunne produceren Steven S. DeKnight ("Buffy") tidligere fortælle. Showet vil også byde på full-frontal-nøgenhed af begge køn, inklusive en topløs Lucy Lawless.
Ja, man kan jo håbe at den også har andet at byde på, men umiddelbart gør de i så fald ikke meget ud af at pointere det.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#2 CensoreD 14 år siden

Tør vædde med at alle mænd som har fulgt med i Xena serien, skal se det her. For tror alle har haft en skummel tanke om Lucy, og det får de opfyldt nu =)
Gravatar

#3 FrankogenSten 14 år siden

#2 Dem er jeg en af :P
Lyder som en interessant serie. Gad vide om den også kommer til Danmark? :)
Gravatar

#4 filmz-Utyske 14 år siden

"Showet vil også byde på full-frontal-nøgenhed af begge køn, inklusive en topløs Lucy Lawless."

Sold!
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#5 Hr. Nielsen 14 år siden

gi-jones (1) skrev:
Ja, man kan jo håbe at den også har andet at byde på, men umiddelbart gør de i så fald ikke meget ud af at pointere det.


Lige min tanke...
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#6 filmz-Bruce 14 år siden

Som ren testosteron underholdning talende til min primitive side, skal denne sikkert ses. Men hold kæft den ser hul ud.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#7 gi-jones 14 år siden

Jeg er stor fortaler for snart at droppe det der forpulede MTV-slowmotion koncept, med at ændre hastigheden i ryk i løbet af et klip. Det fungerede måske meget godt et par gange, men det har for længst overlevet sig selv.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#8 filmz-Bruce 14 år siden

#7 Svært at finde et emne, jeg kunne være mere enig i!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#9 filmzkim 14 år siden

#7
Kan ikke lige se, hvordan du kan få MTV ind i billedet!
Vil nu mere sige, at konceptet startede ved The Matrix.
Gravatar

#10 gi-jones 14 år siden

Det er fordi det mest af alt minder mig om en musik-video-effekt. Jeg ser ikke rigtigt MTV, så jeg skal ikke kunne sige om det var en uretfærdig hentydning :)

Om det startede med Matrix? Det ved jeg snart ikke. Matrix havde en ganske revolutionerende brug af Slowmo, hvilket satte tydelige spor rundt omkring, men jeg tror nu at det de blev mest kendt for var det at flytte kameraet rundt om (næsten) statiske frosne objekter, selvom de selvfølgelig også gjorde lidt af det andet.

Det er heller ikke fordi det ikke kan undskyldes en gang imellem. Jeg synes bare det er håbløst anstrengende at skulle se på det konstant. Det er som om at hvis man har en actionsekvens der ikke fungerer så kan man bare skrue op og ned for tempoet som en fucking DJ og så er alt godt igen. Om 10 år tror jeg det bliver en af de ting vi ser tilbage på og vrænger på næsen af. En af de ting der gør at visse film bliver alt for hurtigt gamle.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.

Skriv ny kommentar: