Warner Bros. gør klar til den første live-action serie i the MonsterVerse med en kaiju-fyldt trailer.

Efter senest at have prydet landets biografskærme i “Godzilla vs. Kong”, er det tid til at Godzilla forsøger sig i serieformat.

Det sker i “Monarch: Legacy of Monsters”, der tager os med tilbage til filmen, der startede det hele, 2014’s “Godzilla”. I serien følger vi to søskende, der i kølvandet på San Fransiscos ødelæggelse og afsløringen, at monstre er virkelige, må følge i deres far Bill Randas fodspor for at afsløre deres families forbindelse til den mystiske organisation Monarch. Deres efterforskning leder dem ind i monsterverdenen og hen til Officer Lee Shaw. Historien strækker sig over tre generationer fra 50’erne og frem til “G-Day”-eftertiden, hvor Shaws viden udgør en trussel for Monarch.

“Escape From New York”-stjerne Kurt Russell er at finde i rollen som Shaw, mens hans søn, “The Falcon and the Winter Soldier”-skuespiller Wyatt Russell, meget passende spiller karakterens yngre selv. John Goodman gentager sin rolle fra “Kong: Skull Island” som Billa Randa, hvis yngre udgave spillers af “Workaholics”-skuespiller Anders Holm.

Læs også: “Live-action ‘King Kong’-serie under udvikling hos Disney+

“Monarch: Legacy of Monsters”, der er skabt af “Severance”-producer Chris Black, produceres ligesom MonsterVerse-filmene af Legendary. Serien har altså ingen forbindelse til den japanske “Godzilla Minus One”, der for nylig fik sin første trailer.

“Monarch: Legacy of Monsters” får premiere på Apple TV+ den 17. november.



Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: