Gareth Edwards’ reboot af en af filmhistoriens mest ikoniske monstre blev en gigantisk succes, og ”Godzilla” indspillede for lidt over en halv milliard dollars på verdensplan.

Se også: ”Godzilla”-fortsættelse får premieredato.

Inspireret af filmens succes planlægger det japanske filmstudie Toho, der står bag de originale film om det radioaktive monster, nu at lave en ny film om Godzilla. Det skriver Variety.com.

Toho har lanceret en arbejdsgruppe med navnet “Godzilla Strategic Conference (Godzi-Con)”, der består af studio executives og instruktører, hvis formål er at reboote monsterets brand.

”Tiden er kommet til, at lave en japansk ‘Godzilla’-film, der ikke vil tabe til Hollywood,” siger produceren Taichi Ueda.

Toho filmstudiet regner med at påbegynde produktionen af den nye Godzilla-film til næste år med forventet premiere i 2016.

Amerikaneren Gareth Edwards vender tilbage i instruktørstolen til “Godzilla 2”, der får premiere engang i 2018.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 smolinsk 9 år siden

Åhh nej, den nyeste her var godt nok noget af det mest kolde og carme løse jeg længe har set, der var Godzilla fra 98 meget mere charmerende med godt glimt i øjet og fantasifuld.
Gravatar

#2 Jach 9 år siden

smolinsk (1) skrev:
Åhh nej, den nyeste her var godt nok noget af det mest kolde og carme løse jeg længe har set, der var Godzilla fra 98 meget mere charmerende med godt glimt i øjet og fantasifuld.

Helt enig. Virkede inspireret af transformers da den fokusere mere på et kedeligt menneske end titelfiguren, hvilket kunne have virket, men det blev ikke gjort ordentligt synes jeg.

Rettelse:
Filmz skrev:
Inspireret af filmens succes planlægger det japanske filmstudie Toho, der står bag de originale film om det* radioaktive monster, nu at lave en ny film om Godzilla.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#3 Andreas Ebbesen Jensen 9 år siden

Takker :)
'I don't want to achieve immortality through my work. I want to achieve it through not dying' - Woody Allen

Skriv ny kommentar: