Legendary Pictures håber på, at “Godizlla vs. Kong”-instruktør Adam Wingard kan genoptage succesen med den næste film i produktionsselskabets MonsterVerse.

Selvom filmen, der for første gang i 58 år lader King Kong og Godzilla gå i kødet på hinanden, ikke har fået premiere endnu, har “Godzilla vs. Kong” allerede været en kæmpe succes i bl.a. USA og Kina. På trods af dens simultanpremiere på HBO Max og i biograferne har den allerede indtjent over 400 mio. dollars og er dermed den bedst indtjenende film efter pandemiens start.

Læs også: “‘Godzilla vs. Kong’-instruktør bekræfter klassisk “Godzilla”-karakter i den kommende monsterfilm”

Selvom det tidligere har været rapporteret at “Godzilla vs. Kong” ville blive franchisens sidste film, har filmens overraskende økonomiske succes fået produktionsselskabet til at tænke to gange.

Derfor giver det også god mening, når The Hollywood Reporter rapporterer, at Legendary forsøger at få Wingard tilbage til franchisens næste film. Ifølge THR er en af studiets populære idéer til en filmtitel “Son of Kong”.

Wingard er dog en eftertragtet herre for tiden og har både en “Face/Off”-opfølger og en film baseret på animationsserien “Thundercats” på vej. Derfor bliver det spændende at se, om Wingard kan finde et hul i sin kalender til den næste MonsterVerse-film.



Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Miko666 1 år siden

haha...er han så også mor til sin søn eller hvordan?
Gravatar

#2 The Man With a Lot Of Names 1 år siden

Godzilla er måske moderen? Godzilla vs Kong er måske en romantisk komedie? :P Har ikke fået set den endnu.
Gravatar

#3 Mads47 1 år siden

Men går det ikke lidt i mod at han er den sidste af sin art? men så igen introducere Ian Malcolm som en karakter og lad ham sige " Life uh.... finds a way"

Skriv ny kommentar: