Bog om “Godzilla vs. Kong” bliver udskudt – det samme sker sandsynligvis med filmen og “The Matrix 4”.

“Godzilla vs. Kong” er aktuelt sat til premiere i november, hvor den skal konkurrere imod titler som “Black Widow”, “No Time to Die” og senere “Dune”.

Men nu kunne det tyde på, at Warner Bros. overvejer at flytte fortsættelsen til “Godzilla: King of the Monsters” frem til maj 2021.

Warner Bros. har endnu intet officielt meldt ud, men til gengæld er bogen “The Art of Godzilla vs. Kong” netop blevet flyttet fra sin november-lancering – én dag før filmpremieren – til den 21. maj i 2021.

Og den 21. maj er ikke uinteressant i en Warner Bros.-sammenhæng. Det er nemlig premieredatoen for “The Matrix 4”, der fik standset produktionen på grund af coronakrisen.

Derfor kan “The Matrix 4” meget vel får vanskeligt ved at overholde maj-premieren, mens “Godzilla vs. Kong” er blevet klemt i november efter tilflytningen af “Black Widow” og “No Time to Die” – også på grund af coronakrisen.

Således kan det ligne en kabale-løsning for Warner Bros. at flytte “Godzilla vs. Kong” til “The Matrix 4”-datoen om et år, mens “The Matrix 4” så vil blive yderligere udskudt til senere i 2021 eller helt til 2022.

Læs også ‘“Godzilla vs. Kong” er blevet vist for et testpublikum – her er resultatet‘.


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Jeffe 1 måned siden

"...bliver måske udskudt" og "Her er beviset". Øh, et bevis for at noget måske sker. Hvordan fungerer det lige?
Gravatar

#2 CaGoDa 1 måned siden

#1 jeg læser det som om beviset ligger i at Bogen The Art of Godzilla vs. Kong er blevet flyttet

Skriv ny kommentar: