Selv om Sony-Marvel har udlånt Spider-Man til Marvel Studios, så bliver det nye Marvel-univers hos Sony-Marvel spækket med kendinge af netop Spider-Man.

Se også: Efter “Venom”: Næste SMU-film bliver “Silver & Black”

Det er The Hashtag Show, der erfarer, at Spider-Mans ærkefjende – Norman Osborn/Green Goblin – vil medvirke i den kommende “Silver & Black” – også med to “Spider-Man”-karakterer i de centrale roller.

Dog må vi i første omgang nøjes med stemmen fra Osborn, der ikke fysisk viser sig i “Silver & Black”.

Derimod er det meningen, at han bliver sat i scene som en gennemgående central figur til fremtidige film i det nye “Spider-Man”-univers – præcis som vi kender det med Thanos fra MCU.

“Silver & Black” bliver en team-up-film med Silver Sable og Black Cat – den anden film i det nye SMU, hvor den første bliver “Venom” med Tom Hardy i titelrollen.

“Silver & Black” får premiere i 2019.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 kblood 5 år siden

Hmmm... annoncerede de ikke at Venom netop ikke ville være en del af SMU?
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 5 år siden

#1 Ikke en del af MCU (Marvel Studios' Marvel Cinematic Universe), men derimod første film i Sonys eget, som vi har valgt at kalde SMU (Sony Marvel Universe) i mangel på bedre.
Gravatar

#3 Geekalod 5 år siden

123
Gravatar

#4 Alex- 5 år siden

Kunne være fedt at få introduceret Norman Osborn et par film før Green Goblin for ordentlig at distancere sig fra de forrige film. Ligeledes må Harry Osborn hjertens gerne introduceres hurtigst muligt, så det ikke bliver forceret som i Amazing 2. Jeg håber på en scene i Homecoming 2 hvor Peter Parker er med Tony Stark på en konference hvor de møder og udveksler et par ord med Norman, eller noget i den stil.
Stadig spændende at se om Avengers Tower bliver til OsCorp, den ligger lige til højrebenet, hvis ikke så omdøb den dog til Baxter Building.. ;)

Skriv ny kommentar: