En af DC Comics’ største figurer igennem tiderne, Grønne Lygte, får nu endelig sin egen spillefilm – af den tegnede slags. Titlen er “Green Lantern: First Flight”, og man kan se et sneak preview hos Warner Video.

Filmen udvider Warner Premieres allerede succesfulde DC Universe-film med et femte kapitel. Filmen, der udsendes på dvd og Blu-ray 26. juli, fortæller historien om Hal Jordan, den dygtige pilot, der får tildelt mægtige evner, som han arver af den døende Abin Sur, som før ham var den “galaktiske strisser” i vort solsystem.

Hal Jordan rekrutteres af Den Grønne Lygtes Korps og placeres under oplæring af den respekterede veteran Sinestro. Jordboen finder dog snart ud af, at hans læremester faktisk er den centrale person i en mørklagt konspiration, som truer korpsets hierarki, dets traditioner og filosofier. Hal må hurtigt komme overens med sine nyvundne evner og bekæmpe de forræderiske Lygter i Korpset for at opretholde lov og orden i universet.

”Warner Brothers Animation er kendt for at skabe fantastiske produktioner og har et enormt bagkatalog med nogle af historiens største figurer,” siger Peter Roth, formand for Warner Bros.’ tv-afdeling, i en pressemeddelelse. ”Producer Bruce Timm og hans kreative hold holder fortsat liv i vore stolte traditioner med disse fantastiske dvd-spillefilm.”

Filmen udgives på dvd i standard- og 2-disc-udgaver samt på Blu-ray med masser af ekstramateriale – bl.a. med flere afsnit af “Justice League”-serien udvalgt af Bruce Timm, der også producerede den serie.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 ducktorwho 14 år siden

Man glæder sig =)

Wonder Woman filmen er lige udkommet... Den kan anbefales =)

Skriv ny kommentar: