Han havde kun én replik i “Guardians of the Galaxy”. Den gentog Vin Diesel igen og igen: ”Jeg er Groot,” sagde han som træmanden Groot. Det gør han igen i “Guardians of the Galaxy Vol. 2”, men på en anden måde.

Se også: Første klip fra Marvels “GOTG 2”: Sly Stallone og Kurt Russell er med!

For som bekendt blev store Groot forvandlet til lille Groot. Og sådan vedbliver han at være i den kommende sequel. Og det er igen Vin Diesel, der lægger stemme til, hvilket intet problem bliver:

”Du tror ikke, at ham, der spiller Homer Simpson, taler sådan hele tiden, gør du? Vin er en skuespiller, der formår at lave alle mulige stemmer,” svarede “GOTG”-instruktør James Gunn en bruger på Twitter.

For Vin Diesel og James Gunn betyder hvert enkelt ”Jeg er Groot” dog noget helt unikt. Således havde Diesel og Gunn deres eget manuskript, hvor det stod specificeret, hvad Groot egentlig forsøgte at formulere i den enkelte replik, der altså alligevel kun blev til ”Jeg er Groot”.

Nu bliver det så med en ganske anden stemme, at Groot siger, at han er ham i den kommende “Guardians of the Galaxy Vol. 2”, der får premiere d. 5. maj i 2017.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 KEiZ 6 år siden

Det er sku skægt nok, de givet rollen til en kendt skuespiller, men fedt :)
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?

Skriv ny kommentar: