Marvel Studios havde en masse guf med til deres fremmødte fans på årets Comic-Con. Ikke mindst de første klip fra næste års sequel til “Guardians of the Galaxy”, der indeholdte stor afsløringer.

Se også: ”Guardians of the Galaxy Vol. 2″ får en kvindelig skurk

Comic-Con-klippene var forbeholdt fans på stedet, så dem kan vi ikke vise endnu, men derimod fortælle, at der i disse klip blev afsløret, hvem der er far til Star-Lord, som det kommende “Vol. 2” får som omdrejningspunkt.

Det er ingen ringere end gode, gamle Kurt Russell (“Death Proof”), som er far til Chris Pratts hovedrolle, skriver Deadline.

Samtidig blev Sylvester Stallone afsløret som en del af det nye cast. Stallone har fået lidt af et comeback senest med sin Golden Globe-gevinst for birollen i “Creed” og altså nu en rolle hos Marvel Studios.

Guardians of the Galaxy Vol. 2” får premiere d. 5. maj i 2017.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 Jach 4 år siden

Håber de caster Arnold i en Marvel film så. Det jo lidt af en tradition at skuespillere er med i noget fra både DC og Marvel. Ville gerne have set ham som Thanos men det løb er kørt, men der må da være en anden karakter hvor de kan bruge ham når nu de både kan finde noget til Sly og Goldblum :)
Kraven er umiddelbart den mest ideelle der kan både begrunde hans accent og kropsbygning.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#2 Zabath 4 år siden

Hold kæft, en irriterende og misvisende overskrift.... Ren clickbait.....
Gravatar

#3 st0rm 4 år siden

Er død træt af de ubrugelige artikler her, så farvel filmz
Gravatar

#4 Snipp 4 år siden

Hvor er klippet? fuck jer filmz!
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#5 Morten Vejlgaard Just 4 år siden

#4 Som det står i nyheden, så er klippet kun blevet vist for fans på Comic-Con. Vi viser det naturligvis så snart, at det bliver frigivet. Men det, som klippet viser, er, at Stallone og Russell begge er med. En ret stor nyhed - klip eller ej.
Gravatar

#6 Geekalot 4 år siden

Du burde nok skrive i overskriften at det kun er til comic con den blev vist. Folk dør jo ved at klikke forkert åbenbart .....
Gravatar

#7 Dominar Rygel XVI 4 år siden

#6 - Det er da irriterende ;-)

Gravatar

#8 Gasivodo 4 år siden

ÆV! Lav nu bare King Conan. For hulen da!
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#9 atmorell 4 år siden

Så skriv dog at det kun var for Comic-Con fans. Endte med at sidde og klikke på alle de forskellige kilde links i artiklen. Totalt spild af tid og ligegyldigt!
Gravatar

#10 Geekalot 4 år siden

#7 ja det er så, men ligfrem at skride i arrigskab..... Lige lidt for.... :) Men nok heller ikke en der vil blive savnet hvis man kan gøre det på den måde hehe

Skriv ny kommentar: