Matthew Vaughn er aktuel med “Kingsman 2” – og måske snart med “Man of Steel 2”. Men for to år siden hørte vi også om Vaughn som tilknyttet til et reboot af “Flash Gordon” – i Danmark kendt som “Jens Lyn”. Nu er den idé sat på pause.

Se også: Matthew Vaughn er i forhandlinger om “Flash Gordon”

Eller måske er den droppet helt. Matthew Vaughn er i hvert fald gået i tænkeboks, fordi Marvel Studios og “Guardians of the Galaxy” har stjålet den idé, som instruktøren havde til et “Flash Gordon”-reboot:

”Ja, vi har arbejdet på det. For mig er det eneste problem med ‘Flash Gordon’, at ‘Guardians of the Galaxy’ på en måde har stjålet det, som jeg ville have gjort med den,” siger Vaughn til Collider.

Og “Guardians” er ikke eneste konkurrent på rum-fantasy-markedet. Derfor virker en ny “Flash Gordon” ikke sandsynlig i den nærmeste fremtid:

”Du har ‘Star Wars’, du har ‘Guardians,’ så du bliver nødt til at finde noget, som kan overleve imellem disse to meget, meget gode franchises.”

Den oprindelige “Jens Lyn”-tegneserie er tegnet af Alex Raymond i 1934. Her følger man Jens Lyn og hans to rejsefæller, Dr. Hans Zarkov og Dale Arden. Sammen rejser de med rumskib til planeten Mongo, hvor de kæmper imod den onde Kejser Ming.

På film er tegneserien bedst kendt for kultfilmen “Flash Gordon” fra 1980 med Sam J. Jones i titelrollen og med Max von Sydow som Kejser Ming samt et soundtrack af Queen.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: