De gyldne farver er i fokus i det nyeste billede af “Midsommar”-skuespiller Will Poulter som den gyldenlødede Marvel-karakter Adam Warlock.

Det har været længe undervejs, men vi kan endelig opleve Adam Warlock i levende live, når James Gunn senere i år afslutter sin “Guardians of the Galaxy”-trilogi.

Første gang, vi fik teaset karakteren, var i en post-credit-scene fra Gunns “Vol. 2” fra 2017, hvor vi så hans gyldne puppe skabt af The Sovereign-lederen Ayesha. Langt om længe fik vi så det første blik på karakteren, da vi fik filmens første trailer i december sidste år, og nu har Empire Magazine i forbindelse med et interview med filmens instruktør kunnet dele et nyt billede af superskabningen.

Warlock, der længe har været en superhelt i tegneserierne, begyndte dog ikke som en, og som det stod klart i 2’erens post-credit-scene, er han i MCU da også blevet skabt med et formål: at udrydde the Guardians.

“Han er bestemt ikke en good guy. Hvad vi ser, er børneudgaven af Warlock, nyligt ude af puppen, og han forstår ikke liv særlig godt. Han er i bund og grund en baby,” fortæller Gunn Empire.

Fans har længe ønsket at se den gyldne super-“baby” på det store lærred, og han kommer uden tvivl til at spille en større rolle i fremtidens MCU. Først skal han dog introduceres ved at gøre livet surt for vores titulære heltegruppe, som vi genforenes med den 4. maj.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: