Stumfilmsstjernen Buster Keaton bliver genstand for en miniserie fra “The Batman”-instruktør Matt Reeves.

Rami Malek bliver stjernen, der skal bringe Buster Keaton til live i den kommende miniserie. Ifølge Deadline, der først rapporterede nyheden om serien, udvikles den af Warner Bros. Television i samarbejde med Reeves’ produktionsselskab 6th & Idaho Productions. Malek har også påtaget sig en producerrolle.

Læs også: “Den nyeste storslåede trailer til Christopher Nolans ‘Oppenheimer’ er landet med et brag”

Reeves vil instruere serien, der sandsynligvis skrives af “Veep”- og “Succession”-forfatter Ted Cohen, som er under forhandlinger om rollerne som forfatter og executive producer.

Warner Bros. er i gang med forhandlinger om at benytte James Curtis-bogen “Buster Keaton: A Filmmaker’s Life” som filmens kildemateriale. Hvilket netværk, den endnu titelløse serie ender hos, er ikke blevet afgjort.

Keaton, der ikke kun stod foran kameraet, men også udmærkede sig som instruktør, er et af filmhistoriens største navne og er særligt kendt for sine stumfilm. “The General” anses af mange som hans mesterværk, mens hans sidste optræden inden sin død i 1966 var i musicallen “A Funny Thing Happened on the Way to the Forum” fra samme år.

Reeves er godt i gang med at arbejde på et andet projekt for Warner Bros. Television i form af “The Batman”-spinoff-serien “The Penguin”. Derudover skal han også stå bag en fortsættelse til Robert Pattinson-superheltefilmen, som dog endnu ikke har nogen premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: