Da Steven Soderbergh droppede “The Man From U.N.C.L.E” forleden, efter han ikke kunne finde skuespillere til rollerne, så det sort ud for spionfilmen. Allerede nu har en ny instruktør dog kastet sig over projektet.

Se også: Steven Soderbergh dropper sin spionfilm.

Mens Soderbergh har bevæget sig videre til et andet projekt, har den britiske instruktør Guy Ritchie valgt at overtage adaptationen af 60’er-serien af samme navn sammen med produceren Lionel Wigram, der har været hans partner på begge “Sherlock Holmes”-film.

Manuskriptet er allerede færdiggjort af Soderberghs samarbejdspartner, forfatteren Scott Z. Burns (“Contagion”), men det vides ikke, om Ritchie er interesseret i at have dele af manuskriptet omskrevet, eller om han er tilfreds den Burns’ seneste udgave.

Filmen vil beholde dens oprindelige tidsperiode i 60’erne, hvor den amerikanske spion Napoleon Solo må slutte sig sammen med russeren Illya Kuryakin for at bekæmpe organisationen TRUSH.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Jb-film 12 år siden

God idé at lade filmen foregå som på tv-seriens tid.

Jeg forstår ikke, hvorfor tv-serien ikke har fundet vej på f.eks. DVD - præcis som med tv-serien Mission: Impossible, som foregår på samme tid.
Gravatar

#2 10-bit 12 år siden

Uden at vide noget som helst til serien, får billedet mig til at tænke på spillet No one lives forever. Nogen der ved om de kan sammenlignes humor og stemningsmæssigt? :)
Gravatar

#3 Slettet Bruger [2534797407] 12 år siden

#1 -

Den findes skam på dvd, bare ikke på dansk.
Gravatar

#4 Jb-film 12 år siden

utyske (3) skrev:
#1 -

Den findes skam på dvd, bare ikke på dansk.


Det er jeg så klar over nu:

http://www.amazon.com/Man-U-N-C-L-Complete/dp/B000...

og her:

http://www.timelife.com/webapp/wcs/stores/servlet/...

Men nu behøver det ikke at være en dansk udgave, for også at have danske undertekster.
- Måske skal man sætte sin lid til Laserdisken?
Gravatar

#5 Slettet Bruger [2534797407] 12 år siden

Den er kun udgivet i USA, så vidt jeg kan se, så du skal ikke forvente danske undertekster på den, sikkert kun engelske og måske spanske.
Gravatar

#6 Jb-film 12 år siden

utyske (5) skrev:
Den er kun udgivet i USA, så vidt jeg kan se, så du skal ikke forvente danske undertekster på den, sikkert kun engelske og måske spanske.


TV-serien Mission: Impossible, har sikkert et større publikum i forhold til The Man From U.N.C.L.E - med mindre en ny filmudgave af The Man From U.N.C.L.E, kan give interesse i at udvide det på DVD eller Blu-ray på vores kanter?
Gravatar

#7 elwood 12 år siden

Og ang. NOLF

Så er der små referencher til The Man from U.N.C.L.E og andre af mindre "kendte" serier og film, så NOLF spillene er, hvert fald inspireret af den tid kan man sige.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

Skriv ny kommentar: