Den altid travle instruktør Steven Soderbergh har i et stykke tid planlagt en filmadaptation af tv-serien “The Man From U.N.C.L.E” fra 1960’erne.

Soderbergh har dog haft problemer med at finde skuespillere til projektet, og han har derfor valgt at lægge filmen på hylden. Det var oprindeligt George Clooney, der skulle have spillet hovedrollen, men en rygskade forhindrer skuespilleren i at lave for krævende fysiske stunts fremover.

Se også: Steven Soderbergh vil prøve sig som maler.

Bradley Cooper og Michael Fassbender var derudover to skuespillere, Soderbergh så overtage rollen, men Warner Bros. var ikke interesseret i at have dem med, og tilbød dem derfor andre roller. Johnny Depp blev derefter interesseret, da “The Lone Ranger” løb ind i budgetproblemer, men da den film kom på skinnerne igen, havde han alligevel ikke tid.

Så efter flere måneder frem og tilbage mellem Soderbergh og Warner Bros. vælger instruktøren i sidste ende at lægge filmen på hylden.

Der er dog en chance for, at filmen stadig kan blive til noget, da Scott Z. Burns’ manuskript er færdiggjort og bare venter på finansiering og en instruktør.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 skittlez 11 år siden

Tja, det var en af de film jeg havde glædet mig til uden at have set serien, da Soderbergh og Clooney sjældent skuffer. Underligt at Warner ikke er interesserede i Cooper (lige kåret til mest sexede mand) og specielt Fassbender, der snart kommer til at vinde nogle Oscars for ét eller andet. Den mand er for vild!

En instruktør som Spike Jonze eller Michel Gondry ville desuden passe fint til en omgang retro spionsjov.
http://www.facebook.com/DampMusik

Skriv ny kommentar: