Den overraskende succes, som filmen endte med at være, kan blive dyr for selskaberne bag, hvis den skal gentages.

“Barbie” fortsætter med at tage verdenen med storm. Efter den seneste weekends forestillinger har Greta Gerwig lyserøde plasticparadis rundet 1 milliard dollars i indtjening. Uden tvivl har filmen både været en stor film med meget marketing bag sig, men “Barbie” blev, i selskab med “Oppenheimer”, en stor kulturel begivenhed for mange biografgængere. Filmens succes burde være belæg nok for, at Warner Bros. og Paramount Pictures er i gang med at forberede en efterfølger.

Det er dog ikke tilfældet. På trods af en løbende tendens hos store produktionsselskaber, hvor skuespillere og instruktører underskriver kontrakter, som omfatter flere film, er det ikke tilfældet for holdet bag “Barbie”. Hovedrollerne Margot Robbie og Ryan Gosling har kun aftalt at medvirke i én film. Der skal derfor igangsættes nye forhandlinger, og det kan blive et problem. Særligt Gosling er kendt for at gå videre til et nyt projekt efter færdiggørelsen af en film.

Udover hovedrollerne har instruktør Greta Gerwig og manuskriptforfatter Noah Baumbach kun aftalt med studierne, at de vil være med til at lave én film. Deres agenter ønskede specifikt at vente med forhandlinger om en potentiel efterfølger, indtil “Barbie” havde premiere. Udover ønsket om at vente med forhandlingerne, kan ventetiden nu blive langtrukken, siden manuskriptforfattere og skuespillere strejker.

Det er ikke usandsynligt, at Warner Bros. og Paramount Pictures forsøger at lave en efterfølger, men det kan blive svært og dyrt for studierne at samle de kreative kræfter igen.

Vi har anmeldt “Barbie” på redaktionen. Du kan læse vores anmeldelse her.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: