Den nye Sony og Marvel-film ‘Madame Web’, som havde premiere d. 14. februar, er ikke blevet taget specielt godt imod.

Det regner ned over ‘Madame Web’ med dårlige anmeldelser fra både ind- og udland. Desværre har Filmz ikke haft mulighed for at anmelde den. Derfor vil der kun fremgå kritik fra andre medier i artiklen.

Meget af kritikken lyder på, at den er dårligt skrevet, har dårlige skuespillerpræstationer og underlige valg i handlingen og manuskriptet.

Filmmagasinet Ekko giver filmen 2 stjerner og siger, “Mens filmen med sin dialog holder seeren i hånden som en overaktiv pædagog, mislykkes den med at forklare basale dele af plottet.”

Mediet ‘Soundvenue’ skriver blandt andet i deres anmeldelse med 2 stjerner, at “Dertil har ’Madame Web’ et plot, der trods sine tid- og rumforvrængende tematikker ikke kun er håbløst forudsigelig, men også kejtet sat op. Vi får cirka 1000 scener for mange af Cassie, der ikke forstår, hvad der forgår, når hun ser glimt af fremtiden, og hendes gentagende redningsaktioner bliver trods fed, konsekvensløs action mere enerverende end spændingsfyldte i længden.”

Mediet ‘Vi elsker serier’ skriver i deres anmeldelse med 3 stjerner, “Gode skuespilpræstationer og enkelte fine øjeblikke kan ikke dække over et ringe manuskript, en intetsigende skurk og hovedrystende dårlige replikker.”

Filmen er skrevet af Matt Sazama, der blandt andet står bag filmene ‘Morbius’, ‘Gods of Egypt’, ‘Power Rangers (2017)’ og Vin Diesel filmen ‘The Last Witch Hunter’. Alt sammen film, der ikke er blevet taget godt imod af hverken fans eller anmeldere.

‘Madame Web’ hører i universet sammen med ‘Venom’-filmene og ‘Morbius’. Det er planen, at Sony-universet skal flettes sammen med MCU, men efter al kritikken må vi se, om det kommer til at ske. Den sidste film ‘Morbius’ blev ikke taget godt imod af hverken anmeldere eller publikum. Efter at filmen blev en meme på nettet, udgav Sony filmen i biografen for anden gang, men også uden succes.

Nu prøver Sony lykken med ‘Madame Web’, som er fortællingen om en af Marvels mest gådefulde heltinder. Dakota Johnson har hovedrollen som Cassandra Webb, en paramediciner på Manhattan, der tilsyneladende har clairvoyante evner. I denne fortælling bliver Cassandra tvunget til at konfrontere sin fortid, efter hun tilfældigt er stødt på tre unge kvinder, der alle viser sig at være forudset en magtfuld fremtid. Men for at konfrontere fortiden kræver det, at de sammen kan overleve den dødbringende nutid, de befinder sig i.

På IMDB kan vi se, at filmen ligger på kun 3,7 ud af 22.000 anmeldelser, og på Rotten Tomatoes 13% på Tomatometer og 56% på Audience Scorer. Så tilsyneladende har publikum ikke haft en ligeså dårlig oplevelse med filmen som anmelderne har.

Der lyder også en del kritik af skurkens stemme, det er fordi, at skurken spilles af den franske skuespiller Tahar Rahim, som har eftersynkroniseret sin stemme i post-produktionen. Det skulle angiveligt være så syneligt, at det afviger fra filmoplevelsen, fordi mundbevægelserne ikke passer ind.

Som ‘Ekko’ selv skriver i deres anmeldelse, “Hvem hun er, og hvad hendes motiver er, fremstår ligegyldigt. Hun modtager blot eftersynkroniserede ordrer fra Ezekiel, som hun småbittert udfører. Store mængder af Ezekiels replikker er åbenlyst eftersynkroniseret.

Typisk dubbes dialog på den måde, hvis et filmselskab gerne vil undgå at genindspille en scene. Overforbruget af dubbing tyder på, at Madame Web er blevet klippet sønder og sammen.“

‘Ekko’ skriver også om skurken, “Det er især grufuldt, når det gælder skurken Ezekiel Sims (sagesløse Tahar Rahim fra Profeten). Han er muligvis den værste skurk, Marvels filmunivers nogensinde har skabt. “

Nu kan vi kun vente på at se, om det femte skud i bøssen ‘Kraven the Hunter’ filmen bliver ligeså dårligt modtaget som de fire forgængere.

Madame Web kan ses i biografen nu.

Kraven the Hunter har premiere d. 30. august.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 1 måned siden

Den er godt nok osse ringe - bedst som man troede, at Marvel ikke kunne skrabe bunden mere, så graver de endnu et hul - det er tid til selvransagelse.
Lidt trold er man vel altid :-)
Gravatar

#2 [ikke godkendt bruger] 1 måned siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]

Skriv ny kommentar: