Instruktør Bryan Singer er for tiden i færd med at samle en rollebesætning til “X-Men: Days of Future Past”, der indtil nu mest af alt består af velkendte navne fra franchisens fortid.

Nu har Singer så igennem sin Twitter-profil annonceret, at også Halle Berry vender tilbage i rollen som mutanten Storm, som hun spillede i de tre første “X-Men”-film.

Se også: Peter Dinklage er skurk i “X-Men: Days of Future Past”.

“X-Men: Days of Future Past” er baseret på tegneserie-historien fra 1980’erne af samme navn. Omdrejningspunktet i tegneserien er en dystopisk fremtid, hvor størstedelen af verdens mutanter er blevet tilintetgjort af de gigantiske robotter kaldet Sentinels.

Udover Berry består rollelisten bl.a. også af James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Patrick Stewart, Ian McKellen, Hugh Jackman, Peter Dinklage, Anna Paquin, Ellen Page og Shawn Ashmore.

Optagelserne til filmen begynder snart ud fra et manuskript af Simon Kinberg. Det forventes, at “X-Men: Days of Future Past” kan ses i biograferne i sommeren 2014.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#11 Frederik 11 år siden

Jeg havde lidt bange aner om en proppet rolleliste, men så vidt jeg har forstået er den gamle rollebesætning kun cameos. Singer har i hvert fald sagt at størstedelen af filmen foregår i 70'erne.
Gravatar

#12 dam090 11 år siden

en del af dem er jo X-men både som gamle og unge så jeg kan ikke se hvorfor der er for mange karaktere med når vi foreksempel kender magnito og Charles Xavier (de er med i filmen både som unge og gamle)
Gravatar

#13 Batsy 11 år siden

Bliver spændt på hvor lang spille tiden er, nu håber jeg ikke at de bare give den alle små bi roller, bare fordi de ville have så mange mulige kendte navne i filmen for at tjene kassen. Men jeg har min tro at Singer, nok skal klare den og for håbeligt lave en ligeså god film som X-men 2 eller bedre.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#14 dkkev 11 år siden

jeg kan godt lide Halle Berry som skuespiller, men syntes hun var total fejlcastet (og ringe) til rollen som Storm.. ærgerligt hun får genvalg :/
Gravatar

#15 KEiZ 11 år siden

haha kan huske Halle, har udtalt hun virkelig ikke var intresseret i X-Men og hendes hår var grimt. Jeg kan virklig ikke døje hende, selv om hun jeg har hørt hun gør et ok i The Cloud Atlas.

og forresten helt enig i at det kan blive noget frygteligt rod, med alle de karaktere, men i disse efter Avengers dage er jo flere karaktere, jo bedre, det er det nye sot i hollywood

What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?

Skriv ny kommentar: