Månen truer jordens eksistens i ny “Moonfall”-trailer, men bare rolig — to tidligere astronauter og en konspirationsteoretiker er klar til at redde dagen.

Manden bag film som “Godzilla” (1998), “The Day After Tomorrow”, “Independance Day” og “2012”, Roland Emmerich, byder inden længe på endnu en bombastisk katastrofefilm.

Den nye trailer til “Moonfall” teaser et vanvittigt sci-fi-eventyr, der virker som noget, der allerhelst skal opleves med en stor gang popcorn på det størst mulige lærred.

Her står Jorden over for sin undergang, efter månen på mystisk vis er blevet slået ud af kurs. Én nuværende NASA-leder og tidligere astronaut (Halle Berry) tror hun ved, hvordan Jorden kan reddes, men kun hendes tidligere astronautkollega (Patrick Wilson) og en konspirationsteoretiker (John Bradley) tror på hende. Sammen drager den atypiske trio ud på et vildt rumeventyr for at redde menneskeheden, men på deres mission opdager de, at månen slet ikke er, hvad de først troede.

Foruden de tre ledende skuespillere er Donald Sutherland (“Pride & Prejudice”) og Michael Peña (“End of Watch”) også at finde på rollelisten.

Udover sin rolle som filmens instruktør, agerer Emmerich også forfatter i samarbejde med hans tidligere medforfatter Harald Kloser (“2012”) og Spenser Cohen (“Extinction”).

“Moonfall” rammer de danske biografer den 24. februar.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 compax 2 år siden

Ser spændende ud.

Er scenen i traileren, hvor en bil kører på et klippe stykke ikke taget fra "The Day After Tomorrow"?
Mindes helt bestemt at jeg har set lige det klip det før, det var i hvert fald min første tanke da jeg så traileren og blev kun mere overbevist over det da jeg efterfølgende så at det er den samme instruktør som også stod bag "The Day After Tomorrow"...

Hmmm det kan være at man kan finde klippet fra "The Day After Tomorrow" på youtube.

Skriv ny kommentar: