De to actionskuespillere kommer til at spille over for hinanden for første gang.

Warner Bros. har netop opkøbt en eftertragtet pakkeløsning for en kommende film. Den omtalte pakke inkluderer den originale “Tomt Raider”-skuespiller, Angelina Jolie, og den Oscar-vindende Bond-pige, Halle Berry. Titlen på filmen er “Maude v Maude”, og insiderrygter lyder foreløbig, at filmen kommer til at være en “Bond vs. Bourne”-type thriller. Flere informationer er endnu ikke udgivet om plottet; dog kan vi forvente en annoncering af internationale lokationer, som plottet kommer til at foregå i.

Udover at spille hovedrollerne i filmen agerer både Jolie og Berry producere for filmen. Jeff Kirschenbaum (“The Gray Man”) og Joe Roth (“Maleficent”) producerer også filmen i samarbejde med hovedrollerne. Manuskriptet leveres af Scott Moster (“Clerks”), og Roseanne Liang (“Shadow in the Cloud”) instruerer filmen. Både Moster og Liang er også executive producere på filmen.

Både Berry og Jolie har lange karrierer bag sig. De to skuespilveteraner har været aktive i over tre årtier hver især. Begge har de bevæget sig mod væsentlige roller bag kameraet frem for foran. Berry har lavet produktionsselskabet HalleHolly sammen med produktionspartner Holly Jeter. Jolie har varetaget instruktøropgaven på flere film; blandt andet skal hun instruere en biopic “Maria”, som handler om opeerasangeren Maria Cellas.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: