HBO og Warner Bros. har angiveligt holdt møder med en række mulige manuskriptforfattere til en “Harry Potter”-serie.

“Harry Potter” kan være den næste store franchise, der får et nyt kapitel på HBO Max.

Lederne hos HBO Max og Warner Bros. er i hvert fald begyndt at holde møder med potentielle manuskriptforfattere. Det skriver The Hollywood Reporter.

Læs også: Officielt: Mads Mikkelsen erstatter Johnny Depp i “Fantastic Beasts 3”

Udviklingen er i sine allerførste stadier, så ingen manuskriptforfattere er endnu blevet hyret. Møderne har angiveligt handlet om at diskutere overordnede idéer for en mulig serie.

Rettighedsspørgsmål betyder også, at en serie formentlig først kan blive til virkelighed flere år ude i fremtiden. NBCUniversal har nemlig de amerikanske TV- og streamingrettigheder til “Harry Potter”-franchisen indtil april 2025.

En ny “Harry Potter”-serie på HBO Max bliver derfor næppe til virkelighed inden da.

 Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 OliverDK 3 år siden

Jeg ved godt det er usandsynligt, men jeg kunne personligt godt tænke mig at se en voksen serie sat i Harry Potter universet. F.eks. en serie fra Voldemorts møde med Hogawarts til at blev 'The Dark Lord' og til han faldt første gang. En grum, mørk og voldelig serie.
Gravatar

#2 The_Corrector 3 år siden

Kære Filmz,
I er vel godt klar over, at den her artikel i bringer er et 10 år gammelt rygte, som nogle fans synes ville være sjov at bringe til live igen, for at se hvor meget medierne ville gå amok over det.

Hvis i havde gjort jeres research ordentligt, ville i opdage, at det ikke er første gang dette rygte har været i medierne, forskellen denne gang er bare, at det er et møde med HBO, hvor det de andre gange har været tv-stationer.

Men det er ikke andet end et rygte, som nogle fans fra et lukket Harry Potter forum har sat i gang, bare for morskabensskyld. Som forventet er medier verden over hoppe i fælden med arme og ben, uden at tjekke deres source først og research først, fordi medierne i dag har mere travlt med at være først, end at tjekke om det de bringer er sandt.

Jeg håber selvf. der en dag kommer en tv-serie. Men det har været omtalt i 10 år plus, og der er endnu intet sket. Men nu må vi se hvad der sker.

Husk at gør jeres research i fremtiden. :)
Gravatar

#3 Skak2000 3 år siden

Harry Potter universet kunne være meget velegnet som serie.

Skriv ny kommentar: