keira knightley pirates / filmz.dk

“Pirates of the Caribbean”-stjerne: Færdig med at lave sexscener for mandlige instruktører


“Pirates of the Carribean”-skuespilleren vil i fremtiden kun medvirke i sex- eller nøgenscener, hvis instruktøren er en kvinde. 

Keira Knightley har besluttet sig for, at hun ikke længere vil lave sex- eller nøgenscener i film, der er instrueret af en mand.

Læs også: “His Dark Materials”-stjerne forlod Showtime-serie efter for mange sexscener

“Det er det mandlige blik. Hvis jeg skulle lave en film, der handler om at blive mor og acceptere sin krop, så må jeg sige, beklager, det bliver nødt til at være en kvindelig filmskaber,” siger Knightley til Chanel Connects Podcast.

Knightley mener, at der er forskel på, hvordan mandlige og kvindelige instruktører ser på sex- eller nøgenscener:

“Jeg har ikke noget absolut forbud mod nøgenscener, men på en måde har jeg med mænd. Det er dels forfængelighed, men også dels på grund af det mandlige blik […] Jeg vil ikke have, det skal være de der forfærdelige sexscener, hvor man er helt smurt ind og alle stønner og grynter. Det er jeg ikke interesseret i. Nu føler jeg mig meget utilpas med at portrættere det mandlige blik,” forklarer Knightley.

Knightley er ikke den første skuespiller, der taler om ubehaget, der kan være forbundet med at indspille sexscener.

HBO har bl.a. for år tilbage ansat en intimitetskoordinater, der skal hjælpe med at afvikle sexscener på en måde, der er mere tryg for de medvirkende.

 

 Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Star Trek fever 7 måneder siden

Mon også de ansætter nogen til at tørre dem om munden når de har spist?

Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 Durante 7 måneder siden

Goodie goodie, så mangler vi bare at kvindelige instruktører heller ikke skal få lov
Gravatar

#3 GoyleFromTheFitnessClub 7 måneder siden

Hvor mange sexsekvenser har Knightley egentligt været underlagt? Jeg spørger seriøst, da jeg ikke har set så mange af hendes film.
We were somewhere around Barstow on the edge of the desert when the drugs began to take hold
Gravatar

#4 sraw rats 7 måneder siden

Lad os lige vende den om.
"Det er det kvindlige blik. Hvis jeg skulle lave en film, der handler om at blive far og acceptere sin krop, så må jeg sige, beklager, det bliver nødt til at være en mandlig filmskaber"... lyder det dumt... det er fordi det er dumt.
Gravatar

#5 nwinther 7 måneder siden

Bare rolig, Kiera. Vi har set din nøgne røv - vi er kommet videre. Hvad om du selv gjorde det.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#6 Confused101 7 måneder siden

Kunne være interessant hvis en mandlig stjerne udtalte han fremover ikke ville være nøgen hvis det er en kvindelig instruktør...men ikke der blev råbt ligestilling og diskrimination?
Gravatar

#7 lupus 7 måneder siden

Confused101 (6) skrev:
Kunne være interessant hvis en mandlig stjerne udtalte han fremover ikke ville være nøgen hvis det er en kvindelig instruktør...men ikke der blev råbt ligestilling og diskrimination?Hans skuespiller karriere vil være over, 5min efter det er offentliggjort.
Gravatar

#8 lupus 7 måneder siden

Det sgu ret dumt sagt og det er et ret sexistisk syn om de mandlige instruktøre og ej forglemme diskriminerende. Havde en mand sagt det, samme om en kvindelig instruktør. Så vil Twitter krigerne have travlt med at få ham fyret i en fart.

Er ret ligeglad med om hun laver nøgen eller sex scenere i det hele taget. For hun er ikke et navn der kan få mig til at se film fordi hun er i den.
Gravatar

#9 nwinther 7 måneder siden

lupus (8) skrev:
Er ret ligeglad med om hun laver nøgen eller sex scenere i det hele taget. For hun er ikke et navn der kan få mig til at se film fordi hun er i den.


This. Vi har set det, du kan byde på, Kiera (og det ville vi åbenbart også, hvis en kvinde står bag kameraet).

Now we know...now we know...
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

Skriv ny kommentar: