Quentin Tarantino har lige siden sin debut med “Reservoir Dogs” holdt sig til én og samme producent, den kontroversielle Harvey Weinstein, der i et interview med Indiewire kan fortælle, at Tarantinos næste, “The Hateful Eight”, bliver noget helt specielt.

Se også: Teaser: Karaktererne introduceres til Tarantinos “The Hateful Eight”

Gennembruddet for samarbejdet imellem Tarantino og Weinstein kom ved filmfestivalen i Cannes i 1994, hvor de medbragte “Pulp Fiction”, Tarantinos kun anden film, der endte med at vinde førstepræmien, Guldpalmen, det år.

Weinstein vidste, at “Pulp Fiction” var noget særligt, men var op til den første visning usikker på, hvordan den ville blive modtaget:

”Jeg ønskede, at det skulle blive en af de der særlige aftener, hvor publikum enten blev overvældet eller buhede os ud. Her er der det her franske publikum i sorte jakkesæt, og så danser de. De danser til filmen. Den eneste gang, jeg har set det ske, var til Sergio Leones ‘Once Upon a Time in America’,” fortæller Weinstein om den magiske aften, hvor samarbejdet med Tarantino blev til et livslangt et af slagsen.

Nu ser Weinstein frem imod Tarantinos næste film, “The Hateful Eight”, der ifølge producenten selv bliver noget særligt:

”Jeg lover jer, jeg har set omkring 40 minutter af den, og den er speciel. Den er sjov og skarp og med kant.”

“The Hateful Eight” foregår i Wyoming om vinteren efter borgerkrigen, hvor en sherif, to dusørjægere og en fange sammen med deres kusk må søge ly for en snestorm.

“The Hateful Eight” får verdenspremiere på Toronto filmfestival senere på året.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 smolinsk 9 år siden

Synes virkelig plottet lyder utroligt kedeligt, håber virkelig jeg tager fejl..

Skriv ny kommentar: