DC og Warner Bros.’ kommende HBO Max-serie “Green Lantern” gennemgår en totalrenovering og skifter hovedpersoner, showrunner og stjerner ud.

Vi må ifølge The Hollywood Reporter vinke farvel til de to Green Lantern-helte, som oprindeligt skulle have stået i spidsen for den årtier spændende superheltefortælling, Guy Gardner og Alan Scott, der ellers skulle spilles hhv. Finn Wittrock (“The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story”) and Jeremy Irvine (“Treadstone”).

I stedet kan vi tage godt imod John Stewart-udgaven af superhelten, der bliver hovedpersonen i en nytænkning af “Green Lantern”-serien, som nu er tilbage i de tidligste udviklingsstadier hos HBO Max.

Det stopper dog ikke her, for Seth Grahame-Smith takker også af som showrunner på superhelteserien – endda efter at have lagt sidste hånd på manuskripterne til den otte episoder lange første sæson. Faktisk er kun Greg Berlanti og hans Berlanti Productions-selskab stadigvæk en del af projektet.

Beslutningen om at genudvikle serien kommer i kølvandet på den tidligere DC Films-leder Walter Hamadas, selvom hverken James Gunn eller Peter Safran, der fra 1. november er de nye administrerende direktører for det nye DC Studios, har haft noget at gøre med beslutningen.

Læs også: “‘Peacemaker’-skaber James Gunn og ‘Aquaman’-producer Peter Safran overtager lederskabet i DC Studios”

The Hollywood Reporters kilder fortæller, at man ikke valgte at ændre serien grundet Grahame-Smiths manuskripter, men nærmere grundet budgettet, der oprindeligt lå omkring de 890 mio. danske kroner. Den nye udgave af serien forventes da også at få betydeligt færre penge på kontoen, selvom det ikke bliver nævnt, hvor mange.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: