Der er nu godt nyt for de Stieg Larsson-fans, der var skuffede over, at det kun var den første film i “Millennium”-trilogien, “Mænd der hader kvinder”, der ville blive vist i biografen.

Nordisk Film skriver i en pressemeddelelse, at også de to sidste film i trilogien, “Pigen der legede med ilden” og “Luftkastellet der blev sprængt”, vil kunne opleves på det store lærred.

“Pigen der legede med ilden” er planlagt til at få biografpremiere i midten af september og “Luftkastellet der blev sprængt” i slutningen af november.

“Mænd der hader kvinder” ligger lige nu på en 1. plads på filmhitlisterne i både Danmark, Sverige og Norge. Efter tre uger er filmen set af over 1,5 millioner i Skandinavien, og i Danmark er den alene set af 621.203.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 MOVIE1000 15 år siden

var inde og se Mænd der hader kvinder for en uge siden og var virkelig overrasket så selvfølgelig skal jeg ind og se fortsættelserne

det var en rigtig god beslutning at tage dem ind i biografen alligevel
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#2 Winniepooh 15 år siden

Det er både en god og en dårlig nyhed.

Jeg var vild med den første film og kan sagtens unde de to næste "opgraderingen", men med al den handling der er i de næste to bøger der er mere omfattende end mænd der hader kvinder havde en miniserie været mere velegnet.
You talk to God, you´re religious. God talks to you, your psychotic" --Dr. House
Gravatar

#3 filmz-vassago 15 år siden

Spørgsmålet er så om de også bliver opgraderet fra tv-film/straight-to-video til noget der ligner et spillefilms-budget.
"For me, the cinema is not a slice of life, but a piece of cake" - A. Hitchcock
Gravatar

#4 fazz 15 år siden

Skide godt ;D Mænd der hader kvinder tog mig med storm så giv mig bare de 2 andre!, syntes dog slutningen på mænd der hader kvinder, slet ikke passede til resten af filmen!
"If you figure a way to live without serving a master, any master, then let the rest of us know, will you? For you'd be the first person in the history of the world."
Gravatar

#5 MOVIE1000 15 år siden

#4 det var der mange der synes men man for det forklaret i fortsættelserne
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#6 dræber kaninen 15 år siden

#3 Optagelserne af de to film blev færdiggjort i januar, så det tror jeg ikke, at du skal regne med...
Gravatar

#7 nygaardpetersen 15 år siden

Fedt!!! Håber de holder niveauet fra den første...

Skriv ny kommentar: