Zack Snyders “Justice League” bliver radikalt anderledes end Joss Whedons biograf-version fra 2017.

Det er her til aften blevet annonceret, at HBO Max til næste år giver premiere på Zack Snyders udgave af “Justice League”. Men hvad bliver det for en film, som ‘Snyder Cut’-fans nu endelig får lov til at se?

”Det bliver en helt ny ting, og, særlig henvendt til dem, der har set biograffilmen, en ny oplevelse løsrevet fra den film. Du har formentlig set en fjerdedel af det, jeg lavede,” siger Zack Snyder til The Hollywood Reporter.

Således indikerer Snyder, at biograf-udgaven primært var Joss Whedons værk, som DC-fans langt fra var imponerede over.

Nu får Snyder 20-30 millioner dollars til at gøre sin udgave af “Justice League” færdig.

De skal bruges på en ny postproduktion – det vil sige tilbage i klipperummet, ny musik og nye effekter samt muligvis nye voice-overs fra det originale cast bestående af stjerner som Ben Affleck, Henry Cavill og Gal Gadot, der alle åbent har støttet kampen for dette ‘Snyder Cut’.

Det er endnu uklart, om Zack Snyders “Justice League” bliver et langt Directors Cut på fire-fem timer eller en miniserie i seks afsnit.

Læs også ‘HBO Max annoncerer ‘Snyder Cut’ af “Justice League”‘.

Zack Snyders “Justice League” får premiere på HBO Max i 2021.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Nagash 1 år siden

Det bliver med garanti en lige så lidt spændende film som biografudgaven, men er alligevel lidt hypet på den :-)
Gravatar

#2 Dalgaard 1 år siden

Ja det lyder alligevel lidt spændende!
Gravatar

#3 thedirtyone 1 år siden

Elsker Man Of Steel og Batman V Superman Ultimate. So bring it on!
Gravatar

#4 The_Corrector 1 år siden

Fedt nok den kommer, til de som vil se den.

Jeg har aldrig været fan af hans udgave af Man of Steel, Batman vs. Superman, og Wonder Woman. Begge film var røvkedelige. Superman er som altid den mest kedelige superhelt der nogensinde er lavet, og at lave en film hvor han er oppe i mod Batman, der var seriøst til at lukke op og skide i. Jeg har en meget stærk tvivl på, at hans Justice League overhoved bliver så god, som alle tror den vil være.

Så lad mig komme med min forudsigelse:
Filmen bliver hypet helt vildt, alle er mega begejstret på at skulle se den.
Når den så endelig får premiere, bliver den haglet med, fans er inden skuffet, eller også tør de ikke sige deres ærlige mening, i respekt for Zack. Mens filmanmelderne, taler om det var x antal tid de ikke får tilbage, hvilket spild af penge den har været osv.

Det er trods alt Zack Snyder vi taler om.
Udover Wonder Woman, som faktisk var ganske ok, så det mere reglen, end undtagelsen, at den mand kan lave gode film, og nej jeg synes IKKE 300 var en fantastisk film. Visuelt flot, ja, men det eneste positive jeg har at sige om den.
Gravatar

#5 SublimeKen 1 år siden

#4

Zack Snyder lavede ikke Wonder Woman, han valgte blot skuespilleren og introducerede hende i BvS. Derudover tror jeg ikke den bliver haglet ned af de fans der er hyped på den, da de sandsynligvis består af folk som elskede både BvS og MoS, hvor Snydercuttet nok kommer til at være mere i samme stil.

Er personligt ikke fan af Snyders Superman eller Batman. Især BvS var det værste lort. Men derfor tvivler jeg stadig stærkt på den bliver haglet ned af de fans snyder nu har, da der nok var en grund til at så mange mennesker online kæmpede for Snyders version af Justice League. Han har tydeligvis et relativt stort publikum der elsker hans prætentiøse, uintelligente lort. Tror dog du har ret i at den vil blive haglet ned af anmelderne.

Skriv ny kommentar: