Allerede da produktionen var i gang på “High School Musical 3”, blev der annonceret planer om en mulig fjerde film om de musikalske løjer på East High, og nu er “High School Musical 4” officielt på vej. Filmen vil få premiere i 2010, hvor serien tog sit udgangspunkt: På Disney Channel.

Det næste kapitel i den lukrative franchise går i produktion senere i år med en ny gruppe skuespillere foran kameraet, hvor dagsordenen igen står på teenkærlighed krydret med spontan dans og sang.

Peter Barsocchini, som skrev de tre første film, er tilbage som manuskriptforfatter. Bill Borden og Barry Rosenbush fungerer ligeledes atter som executive producere. Disney Channel vil dog ikke oplyse, om Kenny Ortega vender tilbage som instruktør.

Ortega instruerede “High School Musical 3: Senior Year”, der som den eneste film i serien fik biografpremiere, og som hev næsten $250 mio. hjem.Vis kommentarer (25)
Gravatar

#21 BN 14 år siden

#20 - ILike:

Ingen af jer der lægger Zac Efron for had eller sviner ham til ville være en ligeså god skuespiller som ham ....


Nå, er han skuespiller?
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#22 Kruse 14 år siden

iLike (20) skrev:
Tag jer dog sammen. :)

Ingen af jer der lægger Zac Efron for had eller sviner ham til ville være en ligeså god skuespiller som ham, så hvad med at lukke alt det der bullshit. ;)

Derudover er han kun 21 år. Forventer i at han skal være ligeså go' som Will Smith?

:)


Hvad er det for en dårlig undskyldning. Han får penge for at spille skuespil, og skal derfor også levere for de penge. Hvis en kirurg opererer på mig, men kommer til at ødelægge en nerve og at jeg bagefter bliver invalid. Skal jeg så sige at det var godt arbejde, fordi jeg ikke kunne gøre det bedre selv? Jeg ved godt at det er en overdreven sammenligning, men overdrivelse fremmer forståelsen ;)

Zac Efron er ikke god nok en skuespiller til at jeg vil spilde penge på ham, så det lader jeg så være ved :)
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#23 database 14 år siden

#22 Der var da ikke noget overdrevet ved den sammenligning. Det var et fornuftigt svar på en fuldstændig absurd kommentar !
Gravatar

#24 filmz-starwarsfan 14 år siden

det er ikke sikkert at vi er det det er rigtigt. men vis du ikke engang selv kan lide ham hvorfor så forsvare ham. nogle tror han er en stjerne men det eneste han har gjort udover at være med i hsm er at være gæstestjerne i zack og codys søde hotelliv.
Gravatar

#25 Winniepooh 14 år siden

# 24 og så selvfølgelig have en af hovedrollerne i Hairspray hvor han gør det rigtig godt....
You talk to God, you´re religious. God talks to you, your psychotic" --Dr. House

Skriv ny kommentar: