Allerede da produktionen var i gang på “High School Musical 3”, blev der annonceret planer om en mulig fjerde film om de musikalske løjer på East High, og nu er “High School Musical 4” officielt på vej. Filmen vil få premiere i 2010, hvor serien tog sit udgangspunkt: På Disney Channel.

Det næste kapitel i den lukrative franchise går i produktion senere i år med en ny gruppe skuespillere foran kameraet, hvor dagsordenen igen står på teenkærlighed krydret med spontan dans og sang.

Peter Barsocchini, som skrev de tre første film, er tilbage som manuskriptforfatter. Bill Borden og Barry Rosenbush fungerer ligeledes atter som executive producere. Disney Channel vil dog ikke oplyse, om Kenny Ortega vender tilbage som instruktør.

Ortega instruerede “High School Musical 3: Senior Year”, der som den eneste film i serien fik biografpremiere, og som hev næsten $250 mio. hjem.Vis kommentarer (25)
Gravatar

#1 filmz-gofferoffer 14 år siden

Fy for satan!! Så får vi endnu en ny skuespiller a la Zach Efron. The horror, the horror!
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#2 Horrormaster 14 år siden

NNOOOOOOOOOOOOOOOO
FREDDY FOREVER!!!
Gravatar

#3 elwood 14 år siden

Aiiiiii hvifter febrilsk med armene i vejret.

Her har Filmz deres næste Exclusive Scoop 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#4 Daywalker 14 år siden

Det passer sgu meget godt med denne nyhed:


Må betyde at deres nye generation af disney-stjerner er klar allerede.
Don't worry... An Anti-fortress gun can not touch me, because I am not a fortress.
Gravatar

#5 ducktorwho 14 år siden

Hvor er Disney's veltrænede stjerner? I gamle dage fik vi folk som Jodie Foster og Kurt Russel - de kan knageme spille skuespil. Men de uddanner måske slet ikke nogen længere.
Gravatar

#6 method 14 år siden

Hvorfor bliver folk ved med at se det lort? Hvis bare idioterne ikke betalte for at se filmen, ville de ikke have penge til at lave flere.
Gravatar

#7 BN 14 år siden

Jeg har altid vidst, der var en dybere mening med, at vi ikke kunne tage Disney Channel herhjemme hos os.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#8 De4_Kia 14 år siden

LOL, selv om 3eren i mine øjne er den bedste, så burde de stoppe. Desværre vil mere have mere, og så længe de kan tjene kassen, hvorfor så stoppe. Tror desværre også 4eren får succes, og inden vi får set os om, så kan man se premieren på High School Musical 8.
Gravatar

#9 Winniepooh 14 år siden

Hellere uendelige fortsættelser af en middelmådig relativt ligegyldig film (jeg kan godt lide dem). Hvis det så betyder penge til igen at producere store flotte film og hvis vi så slipper for 2'ere og 3'ere til de tegnede klassikere.
You talk to God, you´re religious. God talks to you, your psychotic" --Dr. House
Gravatar

#10 filmz-jonasgr 14 år siden

Zac Efron er nu en ganske habil skuespiller, så kan ikke se hvorfor han altid skal lægges for had.

Det er ikke lige en filmserie der appelerer til mig. Dog er det ikke en serie som generelt set får dårlige anmeldelser og når de også tjener penge ind, så er det egentlig forståeligt nok at de fortsætter serien.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"

Skriv ny kommentar: