Paramount Pictures har lanceret den officielle hjemmeside og den første trailer til deres ventede computeranimerede eventyr “Beowulf”, der er instrueret af Robert Zemeckis. På hjemmesiden finder man bl.a. wallpapers med filmens forskellige karakterer.

Manuskriptet til “Beowulf” er lavet af Neil Gaiman og Roger Avary og er inspireret af det originale engelske digt fra det 9. århundrede, der omhandler helten Beowulf, som rejser til Danmark for at hjælpe med at besejre et frygteligt uhyre ved navn Grendel.

Det fotorealistiske animationseventyr er lavet med den specielle performance capture-teknik, der gengiver både skuespillernes bevægelser og ansigtsmimik. Zemeckis brugte den samme proces på “Polar-Expressen”.

Ray Winstone har titelrollen som den modige kriger, og i øvrige roller ses bl.a. Angelina Jolie, John Malkovich, Crispin Glover, Robin Wright Penn, Dominic Keating og Brendan Gleeson.

“Beowulf” drager til danernes land for at besejre ondskab i biograferne til november.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 filmz-Is 16 år siden

Robert Zemeckis har lavet gode film, som fx Forrest Gump, Cast Away og Tilbage til Fremtiden...
Beowulf bliver også sikkert en af hans gode film.. Den skal i hvert fald ses i biffen...
Gravatar

#2 mr gaijin 16 år siden

Så det er sådan dansk accent lyder ifølge Angelina Jolie? Der kan man bare se. Jeg har snakket engelsk med den forkerte danske accent hele livet.

Spøg til side, så ligner animationen mest af alt noget fra nogle mellemsekvenser til et computerspil. Jeg håber, at de formår at gøre en film ud af det.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#3 Spade_skuret 16 år siden

Da jeg så traileren første gang, der lagde jeg faktisk først mærke til, at det var animeret, da jeg så det sidste billede, hvor han står og kigger. Hans øjne ser bare lidt tomme ud. Ret overbevisende lavet ellers. Selve filmen ved jeg dog ikke, om jeg vil finde videre interessant.
Jep
Gravatar

#4 filmz-theassociate 16 år siden

#3 - Enig - det er det samme som var problemet i Polar Express med figurerne.

Synes alligevel det er utroligt at filmen ikke har kostet mere end $70 mio at lave, til sammenligning med Shrek 3 der lå op over 150 mio?!
Gravatar

#5 filmz-Dikov 16 år siden

Hmm... temaet fra "28 days later" (& "28 weeks later")
er åbentbart ret eftertragtet! Nu har jeg i hvert fald 'spottet' det/en del af det, i både "Beowulf" og "Death Sentence" trailerne!
Gravatar

#6 nostromo 16 år siden

"Så det er sådan dansk accent lyder ifølge Angelina Jolie? Der kan man bare se. Jeg har snakket engelsk med den forkerte danske accent hele livet."

-Now that's the funniest comment I've read in a while...

;)

Kind of embarrassed, I thought it was lame CGI and not complete CGI, but I only noticed the people being CGI too when I saw Robin Wright Penn and then later the others too... It's getting better folks... now if we could make their eyes have emotion like Gollum had and make their lips as real as Gollum then... boy I tell ya, then we'd be close to a movie with little to differentiate it from actual actors and sets.
Girl: It said my cookies aren't turned on? What am I supposed to do, pour some milk on myself and show them my tits?
Gravatar

#7 Petrescu 16 år siden

De har ihvertfald umiddelbart ændret en del i den originale historie.
- but that's Hollywood for you.

Skriv ny kommentar: