Selvom der stadig er et år til premieren, har DreamWorks Animation åbnet den officielle hjemmeside til deres computeranimerede eventyr “Monsters vs. Aliens”, hvor man indtil videre kan se en introsekvens, der viser nogle af filmens figurer.

Historien følger den moderne kvinde Susan, som en dag bliver ramt af en meteorit, hvorefter hun bliver næsten 15 meter høj. Da hun bliver opfattet som et monster, formår militæret at indfange hende og anbringe hende i en hemmelig statslejr under dæknavnet Ginormica.

Det viser sig, at militæret i al hemmelighed gennem årene har indsamlet og trænet andre monstre til et hemmeligt projekt. Men da en mystisk udenjordisk robot lander på Jorden og begynder at rasere landet, må den trænede gruppe af monstre som en sidste mulighed kaldes i aktion for at besejre rumvæsenerne og redde verden fra dens forestående undergang.

På rollelisten over stemmer finder man bl.a. Reese Witherspoon, Hugh Laurie, Seth Rogen, Will Arnett, Kiefer Sutherland og Rainn Wilson.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: