Siden Ryan Reynolds blev bekræftet som havende titelrollen i “Green Lantern”, har der været stille på castingfronten omkring filmudgaven over DC Comics’ tegneserie “Grønne Lygte”. Instruktøren Martin Campbell har dog i mellemtiden fået samlet sig et bemærkelsesværdigt mandskab til at arbejde bag kameraet, når den berømte superhelt skal bringes til det store lærred.

Campbell har bragt Dian Beebe med ombord som filmfotograf. Beebe vandt en Oscar for sit arbejde på “Mit liv som Geisha” og blev nomineret for “Chicago”. På projektet finder man derudover produktionsdesigneren Grant Major og kostumedesigneren Ngila Dickson, som begge har vundet Oscars for deres arbejde på Peter Jacksons “Ringenes herre”-trilogi.

Ydermere er art-director Francois Audouy også at finde i mandskabet. Audouy er kendt for bl.a. at have leveret concept-art til “Avatar” og “I Am Legend”, og han har fungeret som art-director på “Watchmen” samt “Transformers”.

Det forventes, at man snart vil komme med annonceringer vedrørende filmens rolleliste. “Green Lantern” forventes at flyve ind i alverdens biografer i juni 2011.

Se også: Ryan Reynolds får rollen som Green Lantern.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 chronaden 14 år siden

Hvis han kopierer bare 5-10%, af hans character traits fra film som Blade 3 eller Wolverine, vil det satme blive en fiasko uden lige det her projekt D:
http://www.lebowski.dk/film.html
Gravatar

#2 Billy Blaze 14 år siden

Så mangler vi bare en ny instruktør og en ny hovedrolle. Man fatter jo slet ikke hvorfor de to blev valgt. Jeg kan heller ikke tage det helt seriøst at Ryan Reynolds både skal spille Green Lantern og Deadpool og at de begge står til at få premiere i 2011...
Gravatar

#3 filmz-Bruce 14 år siden

Campbell har formået at lave den bedste Bond film, med både intens action og suveræn behandling af historien med god dialog og den nye Edge of Darkness med Mel Gibson ser slet ikke ringe ud. Jeg er fortrøstningsfuld.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#4 The Dark Knight 14 år siden

Jeg synes det ser godt ud. Især med art-director Francois Audouy som med alle de ovennævte film har et tillælles, de ser alle kanont godt ud på det store lærred. Det eneste jeg godt kunne have tænkt mig blive ændret er selveste RR. Men jeg har taget fejl før...

Skriv ny kommentar: