Den succesfulde japanske cyberpunk-klassiker “Ghost in the Shell” ser nu ud til at blive genindspillet i Hollywood som en stor liveaction-film.

Det japanske animationsselkab bag den populære anime, Production I.G., har fået tilladelse af producenten bag de originale manga-tegneserier til at indlede et samarbejde med et amerikansk filmselskab om at bringe en ny liveaction-fortolkning af filmen til det store lærred.

Production I.G. producerede de to anime-spillefilm baseret på Shirow Masamunes manga, “Ghost in the Shell” og “Ghost in the Shell: Innocence”, såvel som den populære “Stand Alone Complex” spinoff-serie.

Eftersom “Ghost in the Shell” har en enorm fanskare på det amerikanske marked, såvel som fans indenfor den amerikanske filmindustri, burde en aftale om det lovede liveaction-projekt ikke være svær at få i hus.

Scifi-fortællingen “Ghost in the Shell” fra 1995 var den første animefilm, der blev udgivet i Japan, Storbritannien og USA på samme tid, og udspiller sig i en nær fremtid, hvor en kvindelig cyborg-agent og hendes makker kommer på sporet af en mystisk og magtfuld hacker, der kan tiltvinge sig adgang til sine ofres hjerner.Vis kommentarer (33)
Gravatar

#1 filmz-Tegningen 17 år siden

... hvad har gud har imod os :(
->
If it ain't broke don't fix it....
<-
Gravatar

#2 filmz-zanoan 17 år siden

Nej. Nej. Nej. Nej.

Ikke den, voldtag alt andet - bare ikke den.
_______________________________________
"A truth that is told with bad intents beats all the lies you can ever invent" - William Blake
Gravatar

#3 mr gaijin 17 år siden

Det er nu ikke Masamune personligt, de har fået tilladelse af, men derimod forlaget Kodansha (et af de virkelig store forlag, der også har udgivet mange af den berømte forfatter Murakami Harukis bøger). Jeg har ikke noget imod en liveaction version, så længe de ikke lægger sig alt for tæt op ad originalen. Så længe de bibeholder detaljerigdommen fra den originale manga. Desuden lader det jo til at være mangaen snarere end animeen, som Production I.G. forsøger at sælge til Hollywood. Og i så fald vil, der jo snarere være tale om en ny filmatiseringen af en tegneserie snarere end et remake af en anime-film. Under alle omstændigheder vil det blive spændende at se, hvordan det udvikler sig.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#4 filmz-Trenox 17 år siden

pisse fedt :) - ser meget frem til en filmatisering og de måtte såmænd også godt gå igang med en Akira film for den sags skyld.
Gravatar

#5 lasse78 17 år siden

#4 WORD

Første gang jeg så "GITS" var jeg total tryllebundet, GLÆDER MIG.
http://lasseelkjaer.dk/
Gravatar

#6 squee 17 år siden

Det er BARE løgn! Ej, for pokker da...
www.myspace.com/maskine
Gravatar

#7 Confused101 17 år siden

HVIS den bliver lavet ordentlig, så bliver den kanonfed. Uheldigvis er det Hollywood, og hvis de kører deres sædvanlige "publikum er ukoncentreret og småt begavet" rutine, så skal de nok lave en gang møg.
Gravatar

#8 mandalorian 17 år siden

God Damn Rapists!!!
Who's the fool?...the fool...or the fool who follows him?......Obiwan Kenobi...A New Hope...
Gravatar

#9 Notional 17 år siden

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!

Det kan KUN gå galt. De kan kun ødelægge det. Studpide fede amerikanere. Gå tilbage til det i kan finde ud af: xXx og andre ligeså "intelligente" film ...føj!!

Matrix er et godt eksempel på, hvad man kan, med gits filmen (de har jo "lånt" med arme og ben), men ikke engang den første matrix film er så dyb og fed historiemæssigt som gits.

Altså skal denne film være bedre og federe end Matrix samt langt stærkere japansk kultur. Ligeså sansyndligt som Uwe Boll laver en film, der slår ringenes herre.
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#10 Daywalker 17 år siden

Jooo... Tror godt de kan gøre det her godt. Det er jo et Japansk Studie der indleder samarbejde med et Amerikansk selskab.

Det kommer nok til at at være i japansk stil med visuelle effekter på højde med Hollywood.
Lige som Death Note Live Action filmene. Der blev indledet samarbejde med Warner Brothers til produktion af denne. Håber det bliver det samme med GitS
Don't worry... An Anti-fortress gun can not touch me, because I am not a fortress.

Skriv ny kommentar: