Alle skuespillere bør komme ud af skabet. Eller i hvert fald ikke lyve om, at de er det. Det mener den Oscar-vindende manuskript-forfatter Dustin Lance Black, der retter en hård kritik imod de homoseksuelle, der ikke vil stå ved sig selv.

Se også: Pierce Brosnan: “Spectre”-producer vil aldrig tillade en homoseksuel Bond

Tilbage i 2009 vandt Black en Oscar for sit manuskript til “Milk”, der omhandlede den homoseksuelle aktivist Harvey Milk.

I sin takketale gjorde Black det klart for alle, at han selv var homoseksuel – og stolt af det. Det eksempel bør andre følge:

”Jeg har ingen respekt for en, der lyver om sin seksualitet… Hvis du lukker dig inde i skabet, så sender det en negativ besked,” siger Oscar-vinderen til Attitude Magazine.

Manuskript-forfatteren mener ikke, at skuespillerne har noget at frygte i forhold til karrieren, hvis de springer ud.

Filmselskaberne er ikke homofobiske, hvorimod der dog kan være et problem med agenterne, som ikke tør at tage chancer på vegne af deres klienter, slutter Dustin Lance Black.

Følg Filmz på Twitter.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Sir_cumalot 5 år siden

Næ. Men hvorfor fortælle man kan li tissemand i numsen? Hvad forskel gør det for os andre?
Gravatar

#2 skywave 5 år siden

Sikke da en omgang fis!
Bare fordi man er kendt, behøver verdenssamfundet da ikke vide alting om en. Hvis det er prisen for at være kendt, så takker jeg min skaber for, at jeg bare er et ganske almindeligt menneske....
Jeg er da bedøvende ligeglad med, om min yndlingsskuespiller er homoseksuel, hvilken farver, der er hendes/hans favorit, og hvad han/hun fik til aftensmad i går.....

Der må være folk, der ikke har et liv, hvis de ikke har andet at gå op i...
Gravatar

#3 kblood 5 år siden

Han er åbenbart ikke specielt kendt, for en ting er filmselskabere, noget andet er pressen og hvordan de vil springer over det som blodhunde...

Skriv ny kommentar: