Hugh Jackman har haft en snak med Moviehole om den kommende Wolverine-baserede “X-Men”-film, “X-Men Origins: Wolverine”.

”Hvis det står klart for os her til maj, at gnisten er væk, så går jeg gladeligt,” udtaler Jackman om publikums opfattelse af karakteren.

Hvis folk ikke bryder sig om hans præstation eller om filmen, vil han derfor bryde kontrakten på den allerede planlagte efterfølger, som han har skrevet under på at medvirke i.

”Jeg vil ikke prøve at lave film, som folk egentlig ikke gider at se. Jeg har ingen interesse i at gøre det. Lige meget hvor meget jeg elsker karakteren,” udtaler han.

”Der er et par historie-forløb, som kører rundt inde i mit hoved, som, jeg synes, ville være virkelig cool, men medmindre at manus er godt, så ser jeg simpelthen ikke pointen i at lave det. Jeg er nok et sted i min karriere, hvor jeg ikke har brug for det. Den sidste ting, jeg har lyst til at gøre, er at tvinge det ned over folk, hvis der ikke er grund til at lave en hel film om det.”

“Wolverine”-stjernen bliver desuden spurgt om, hvorfor han besluttede sig for at fortælle Wolverines historie. Til dette udtaler Jackman, at det er pga. David Benioffs gode manuskript, at han besluttede sig for at medvirke, da der efter “X-Men: The Last Stand” ikke var nogen klare aftaler om noget som helst.

“Wolverine”, der instrueres af Gavin Hood, fortæller historien om den omflakkende helts både voldelige og romantiske fortid, hans komplicerede forhold til Victor Creed og det skumle Weapon X-program. Undervejs støder Wolverine på andre mutanter – både bekendte og nye – der inkluderer overraskende optrædener fra adskillige legender i “X-Men”-universet.

“X-Men Origins: Wolverine” får dansk premiere 1. maj, 2009.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Clint 14 år siden

God holdning at ha'. Jeg synes han passer perfekt til rollen. De skal bare passe på, at de ikke laver filmen for ren, ligesom X-men 2. Der mangler lidt blod og snavs. Han ligner altid en der har fået nyvasket tøj på, og pudset sine klør.
Gravatar

#2 enfilmnørd 14 år siden

PR-snak.

Men kunne vitterligt ikke forestille mig en anden som Wolverin, han gør det virkeligt godt.
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#3 DR-COKE 14 år siden

Alt tyder jo desværre på at det bliver en gang makværk som X3 med for mange karakterer og en generelt elendig film.
Gravatar

#4 filmz-Kadann 14 år siden

#3 -

Hvorfor tyder det på det? :) Det er jo Gavin Hood der er instruktør, ikke Brett Ratner og jeg har da ikke set noget der tyder på at Hood træder i Ratners fodspor.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#5 wimmie 14 år siden

Jeg glæder mig i hvert fald og ingen kan gøre det som Hugh Jackman. Jeg tror ikke at filmen bliver et publikum-flop :)
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#6 DR-COKE 14 år siden

Kadann: Det er lige netop det. Han har ikke ligefrem nogen stor magt hos FOX og bare se på hvor stort det kendte person galleri allerede er nu, denne gang er det så ikke Ratner men en som bliver beordret rundt.. FOX lærer det desværre aldrig, er ret sikker på at Marvel har fortrudt det rigtigt mange gange at det blev FOX der rendte med 2 af deres største IP's. X-Men: First Class osv. er bare med til at bestyrke ens bange anelser.

Der er også lige det irritationsmoment med de ikke mutanter der er med i historien som lige pludseligt er blevet mutanter.. Sjovt nok et af de samme problemer som X3 havde.

Der er bare for mange ting ved FOX der minder om X3 part 2.
Gravatar

#7 enfilmnørd 14 år siden

Filmen skal nok blive god. Modsat X3, er Wolverins historie jo velfortalt i flere hæfter, og der er massere interessante ting man kan gøre ved figuren. SE bare hvad man fik ud af historien i X2, og det er en rigtig god film.
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#8 filmz-LoRd SeTh 14 år siden

Efter hvad jeg har set i den trailer der lækkede fra Comic Con, synes jeg nu det ser ud til at blive en god film. Jeg er bare lidt nervøs for at de "nye" superhelte som Gambit og Deadpool ikke kommer til at passe særligt godt ind i filmen.
Men så længe det ikke er Brett Ratner der instruerer, kna det kun blive bedre end X-3.
Gravatar

#9 moulder666 14 år siden

Hmm - men hvad koster det ham lige at komme med den udtalelse?

Det er tom snak indtil vi rent faktisk har set, at han er en person, der kunne finde på at gøre alvor af det...
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#10 Lard Hanson 14 år siden

Jeg skal i hvert fald se den.

Skriv ny kommentar: