Vi har fået det første creepy blik på det næste kapitel i “Hellraiser”-fortællingen.

Der går ikke længe, før nogle stakkels sjæle endnu engang hærges af de sadomasochistiske Cenobites. Instruktør David Bruckner (“The Night House”) giver os nemlig “Hellraiser” (2022), der i takt med tiderne har påtaget sig den samme titel som originalen uden at være et remake. I højere grad er filmen blot en ny historie i universet, der først blev skabt af Clive Barker i 1987.

I den nye film følger vi den unge afhængighedsbekæmpende Riley, spillet af Odessa A’zion (“Supercool”), der får fingrene i en ældgammel gådefuld æske – dog uden at vide, at den har evnen til at hidkalde de ondsindede Cenobites fra en anden dimension.

Læs også: “Pearl”-trailer teaser en grusom horror-prequel til slasheren “X”

Den oprindelige film gav os den ikoniske horror-skurk Pinhead, der dengang blev spillet af Doug Bradley. Nu er det en ny skuespillers tur til at tage en tørn som den uhyggelige bad guy, og det er “Sense8”-skuespilleren Jamie Clayton, der som den første kvinde i franchisens historie har fået æren. Blandt fire nye billeder, som Entertainment Weekly har frigivet, kan hun ses med nåle i hele hovedet som den nye Pinhead. Derudover kan vi også se den nye Cenobite The Masque, mens vi også får billeder af A’zion og Goran Visnjics (“Timeless”) karakterer. Du kan se billederne herunder.

Hellraiser

Hellraiser

Hellraiser

Hellraiser

“Hellraiser” er en Hulu Exclusive og får premiere på den amerikanske streamingtjeneste den 7. oktober. Om vi kan forvente den samme premieredato herhjemme, ved vi ikke endnu.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Movie Daddy 6 måneder siden

LMAO
Selvfølgelig er Pinhead nu en kvinde (Og sikkert også trans/lesbisk)
Ufatteligt som Hollywood Fker film og serier up. Og så undre de sig at det går ned af bakke LOL
Gravatar

#2 [ikke godkendt bruger] 6 måneder siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]

Skriv ny kommentar: