Daniel Craig-detektiven med den tykke sydstatslige accent, Benoit Blanc, står over for et nyt galleri af potentielle mordere, og nu har vi fået nye billeder og detaljer om de mistænkte.

I Rian Johnsons fantastisk underholdende første whodunit fra 2019, “Knives Out”, var det Thrombey-familien, der kom under Blancs lup. I opfølgeren, der har fået titlen “Glass Onion: A Knives Out Mystery”, er de mistænkte dog ikke forbundet gennem blod.

Læs også: “Netflix afslører ‘Knives Out 2’-titel med ny video”

Derimod er det en gruppe bekendte, der samles på en græsk ø, efter at være blevet inviteret hertil af tech-milliardæren Miles Bron for at deltage i et mordmysteriespil, der dog tager en alt for virkelig drejning.

Empire Magazine har nu kunnet give nye detaljer om gruppen, der er blevet inviteret til Brons private ø. Her finder vi Dave Bautista som YouTube-stjernen Duke Cody, der ledsages af sin unge kæreste og assistent, Whisky, der spilles af Madelyn Cline. Leslie Odom Jr. spiller forskeren Lionel Toussaint, mens Kathryhn Hahn har fået rollen som en Connecticut-guvernør, der sigter efter en plads i senatet.

Kate Hudson kan ses i rollen som fashionistaen Birdy Jay, der har taget sin assistent, Peg – spillet af Jessica Henwick –, med sig. Janelle Monáe spiller tech-entreprenøren Cassandra “Andi” Brand, mens hele forsamlingens vært spilles af Edward Norton.

Empire har også givet os flere nye billeder fra filmen, som viser os konfrontationer mellem hhv. Norton og Bautistas karakterer samt Monáe og Hahns karakterer. Derudover får vi også et blik på Odom Jr. og Hudsons roller, og naturligvis kan Craig også ses tilbage i rollen som Blanc. Du kan se billederne herunder.

r/movies - New Images from ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’

r/movies - New Images from ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’

r/movies - New Images from ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’

r/movies - New Image of Daniel Craig in ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’

“Glass Onion: A Knives Out Mystery” får premiere på Netflix den 23. december i år.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: