Lionsgate sælger muligvis rettighederne til “Hunger Games”-prequel til Apple TV+.

De første fire “Hunger Games”-film solgte biografbilletter for næsten tre milliarder dollars.

Derfor er det ikke så mærkeligt, at Lionsgate har sat gang i en femte film i franchisen – prequel-filmen “The Ballad of Songbirds and Snakes”, der er baseret på en ny roman fra Suzanne Collins.

Men det er langt fra sikkert, at “Hunger Games 5” får biografpremiere. Apple er nemlig angiveligt interesseret i at overtage rettighederne, erfarer The Cinema Spot.

Således er “The Ballad of Songbirds and Snakes” tiltænkt en premiere på Apple TV+ som første del af en ny trilogi, hvilket kan tyde på, at Suzanne Collins skriver på to fortsættelser.

Apple er på det seneste gået i offensiven for at sikre indhold til streaming-tjenesten Apple TV+, der langt fra har det samme udbud som Netflix, Disney Plus og HBO Max.

Tech-giganten Apple har således først opkøbt Tom Hanks-filmen “Greyhound” samt Martin Scorseses næste storfilm – læs om det her.

Læs også ‘“Hunger Games 5” bliver til virkelighed – instruktøren er på plads‘.

“The Ballad of Songbirds and Snakes” handler om den unge Coriolanus Snow, der spillet af Donald Sutherland var skurken i “Hunger Games”-filmene. I den kommende forhistorie er Snow dog helten i en handling, der udspiller sig 64 år før “Hunger Games”-historien.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: