Sladredroslen er blevet skiftet ud med slangen og sangfuglen i afsløringen af logoet til den første “Hunger Games”-prequel “The Ballad of Songbirds and Snakes”.

Inden længe rejser vi tilbage til Capitol og det fiktive land Panem for at opleve endnu et spil Hunger Games. Denne gang skruer vi dog tiden tilbage til den 10. udgave af de livsfarlige lege, og vi følger i stedet den blot 18-årige Coriolanus Snow (Tom Blyth), som vi kender som dem tyranniske præsident Snow i de originale film.

Snow får til opgave at være mentor for Lucy Gray Baird (Rachel Zegler), deltageren fra det fattige Distrikt 12, der tryllebinder nationen ved at synge til åbningsceremonien. Snow ser en mulighed for at drage fordel af Lucys flair for optrædener og hans egen politiske forstand, og i deres kamp om overlevelse vil det blive tydeligt, hvem der er en sangfugl, og hvem der er en slange.

Læs også: “Gal Gadot skal spille Den onde dronning i Disneys live-action remake af ‘Snehvide'”

Den nye video viser desværre ingen optagelser, men den giver os i stedet det første blik på filmens logo, som ikke overraskende prydes af en slange og en fugl – den ene mere blodtørstig end den anden. Du kan se videoen her.

Francis Lawrence, der stod bag de seneste tre film i “Hunger Games”-filmserien, står endnu engang bag roret. Michael Arndt (“Star Wars: The Force Awakens”) har skrevet manuskriptet.

“The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes” får premiere den 17. november næste år.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: