“Star Wars: The Rise of Skywalker”-skuespiller Naomi Ackie er Whitney Houston i den første trailer til Sony Pictures’ “I Wanna Dance With Somebody”.

“Bohemian Rhapsody”-forfatter Anthony McCarten forsøger at genoptage den musikalske biopic-succes, som han oplevede med Queens-filmen. Denne gang har han kastet sig over manuskriptet til en film om Whitney Houston, og filmens første trailer er en musikalsk hyldest til The Voice, som hun blev kaldt.

Du kan læse vores anmeldelse af “Bohemian Rhapsody” lige her.

“I Wanna Dance With Somebody” har Ackie i rollen som sangeren, der stod bag hits som “I Will Always Love You”, “How Will I Know” samt selvfølgelig sangen bag filmens titel. Med et stort katalog af popklassikere tager filmen os med igennem Houstons liv og karriere og viser os hendes rejse fra korpige i New Jersey til en af tidens største musikstjerner.

Sammen med Ackie finder vi på rollelisten navne som Stanley Tucci (“Spotlight”), Ashton Sanders (“Moonlight”), Clarke Peters (“The Wire”) og Tamara Tunie (“The Devil’s Advocate”).

“Harriet”-instruktør Kasi Lemmons står for at bringe McCartens manuskript og – ikke mindst – Houstons liv op på det store lærred.

“I Wanna Dance With Somebody” kan ses i de danske biografer den 22. december.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: